Новият й приятел с богаташ. Изпълнителен шеф е на голям

...
Новият й приятел с богаташ. Изпълнителен шеф е на голям
Коментари Харесай

Всички Помним Красивата Вдовица На Убития Полицай Емил Шарков. Няма Да Повярвате Къде Е Сега И Кой Е Новият Й Мъж! Снимки, Това Е Самият

Новият й другар с паралия. Изпълнителен началник е на огромен холдинг. Мъжът е бил фамилен и имал наследник и щерка, които живеят в морската ни столица, предават от електронното издание hotarena.net.

Лъчезар показва съвършена и атлетична форма на общите фотоси с Милена. Двамата са били в Тайланд на екзотична екскурзия. Влюбените са яздили слон и са галили тигри. Посетили са най-интересните забележителности и са почивали по красивите плажове на известната дестинация.

Осен до Тайланд Милена Шаркова дружно с новата си половинка е отскочила и до Сингапур. Били са на екскурзия в Рим, Монако и Прага. За по-малко от година са обиколили най-райските кътчета на планетата.



Милена като някогашна моделка е с съвършено тяло. Двамата с Лъчо са идеалната двойка и ужасно си пасват. Вдовицата е била „ Мисис България 2008 ”, „ Мисис Континентал 2009 ” и носи купата „ Мисис дама за 2012 г ”.

След две години тъга и горест по обичания си Емил Шарков, който почина в познавач акция на 14 март в Лясковец красивата му брачна половинка съумя да преживее тъгата и да продължи живота си напред. Говори се, че най-накрая се е отърсила от шока и си е намерила подобаващата половинка. Все отново една толкоз хубава жена няма по какъв начин да остане без мъж до себе си.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР