Новият вратар на Левски Николай Михайлов заяви, че се е

...
Новият вратар на Левски Николай Михайлов заяви, че се е
Коментари Харесай

Михайлов: До три седмици ще съм готов за игра

Новият вратар на " Левски " Николай Михайлов съобщи, че се е върнал в родния си клуб, с цел да помогне на отбора. Той даде обещание до три седмици да бъде в оптимална форма и да е подготвен за мощно показване с екипа на родния си клуб.

" Вкъщи постоянно е хубаво, всичко върви по проект и с всеки минал ден се усещам все по-добре. Работим крепко, с цел да сме там, където би трябвало да бъдем ", сподели 30-годишният пазач, който подписа контракт до края на сезона.



" Конкуренцията е здравословна, аз работя по самостоятелна стратегия и няма да съм подготвен за първите мачове. Тук съм в името на " Левски ", да оказвам помощ на момчетата и да вървим нагоре. "

Михайлов е без тим от месец май, когато напусна кипърския " Омония ": " Когато се усещам 100% подготвен и доближи равнището, което би трябвало, ще си проличи на тренировките. Едни 10 дни ще ми трябват сигурно, пет месеца е много дълго време. Като дойдат формалните мачове, не би трябвало да заблуждавам тима. Неслучайно съм се върнал в " Левски ", уповавам се в идващите сезони да реализираме триумфи и най-сетне да зарадваме публиката. "

" Нямам желание да си потеглям от " Левски ". " Левски " ми даде доста и аз съм тук, с цел да се отплатя. Ще дам всичко от себе си, уповавам се да оказа помощ с каквото мога и клубът да е благополучен от моето наличие ", добави вратарят.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР