Новият водещ на ВИП Брадър Азис все още дължи 400

...
Новият водещ на ВИП Брадър Азис все още дължи 400
Коментари Харесай

Истории от махалата: Азис дължи 400 бона данъци, Дачо на Софка измами чичо си с 300 000 лева

Новият водещ на ВИП Брадър Азис към момента дължи 400 000 лв. налози.

Това е сумата, с която артистът е останал да виси на бюджета, откакто данъчните продадоха жилището му в „ Манастирски ливади “ за към 265000 лв.. Дългът е открит при проверка, която посочила, че Азис няма регистрация по Данък добавена стойност, каквато е трябвало да направи, откакто приходите му от самостоятелна активност надвишават 50 бона, написа „ Телеграф “. Азис опита да избави жилището си, като го трансферира на майката на детето си, само че данъчните обориха тази договорка.

Отделно хонорарите на Азис минавали през компания, в която не попада името му, по този начин било контрактувано и възнаграждението му от Брадъра. Заради нежеланието му се издължи, данъчните са писали за подпомагане и до прокуратурата и ще употребяват всички законови способи да съберат дължимото.

Бившият мъж на Софи Маринова, Дачо, който е неин доведен наследник пък преметнал чичо си с 300 бона. Дачо врътнал измамата предходната година и се покрил в чужбина. Ужиленият Данаил Петров е брат на бащата на Дачо. След тежка злополука в Италия, която го приковала в инвалидна количка той получил впечатляващото обезщетение от 500 000 евро от италиански осигурител.

Като се върнал в България с част от парите си купил бляскав „ Мерцедес “. Оказало се, че шофьорската му брошура е изтекла и тук на помощ се притекъл Дачо, който предиздвикал инвалида да подпише някакъв документ, с който да уреди нещата и да не разкарва болния си чичо до Враца. Взел и персоналната му карта, която върнал след по-малко от час. Не след дълго чичото схванал, че банковата му сметка е олекнала с 300 000 лв.. Междувременно от вкъщи му липсващ и кг злато, само че полицията по този начин и не съумяла да открие крадеца, написа „ България Днес “.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР