Новият вариант на коронавируса Омикрон ще стане доминантен у нас

...
Новият вариант на коронавируса Омикрон ще стане доминантен у нас
Коментари Харесай

Проф. Витанов съобщи кога ще ни завладее Омикрон

Новият вид на ковид Омикрон ще стане доминантен у нас след към три седмици.

Това написа математикът и някогашен член на Националния действен щаб проф. Николай Витанов в собствен разбор за ситуацията с пандемията с COVID-19 за днешния 29 ноември във фейсбук. Ето какво гласи обявата на математика:

Тази информация е за хората, които желаят да знаят какво чакам, че ще се случи с пандeмията в околните дни.

Информацията е такава, каквато излиза от компютрите. Добро или неприятно, това излиза, това ви пиша. Информацията излиза от компютрите, само че анализите ги върша аз.

Забранено за четене от злобари. Може да им аргументи душевен разстройства.

1. Базовото репродуктивно число през днешния ден е 0.999 - забавна стойност. Все още е под 1. Много постепенно се свива обсега на болестта. Което е добре, че се свива, само че не е добре, че е доста постепенно. Здравната система няма да може да се разтовари задоволително до края на годината. Трудните времена за хората на първа линия и поддържащите ги няма да свършат. Знаете, че оценявам работата им и постоянно им се покланям от почитание в японски жанр по телевизионните студия. Защото това, което правят е значимо.

2. Смъртността

Статистика за смъртността (данни от уеб страницата )

Починали в края на октомври - 23 999

Починали до 18 ноември 2021 - 28 101

Починали ноември 2021 - 4102 – (за 28 дни)

Починали за ноември 2020 - 2560

Смъртност до момента за ноември 2021 спрямо ноември 2020: 160.2%, а до края на месеца има още време.

Смъртността за ноември 2021 до момента е с 60.2% по-висока от смъртността за ноември 2020 година Изводите си ги правете сами.

Що се отнася до смъртността, за декември месец, злобари мои, съм ви нагласил клопката на Тамерлан. Добре е да се поинтересувате, какво е това, тъй като към този момент сте вътре в него.

3. Картата на риска според проекта на министерството на опазването на здравето. Виждате, че проблематичната зона в западна България се чака да намалее оше. С огромна възможност още една област може да мине на равнище 2 и да излезе от алената зона. Виждате я коя е. Всичко това приказва, че както и предвиждах, удобният сюжет ще е резистентен до края на месеца. А краят на месеца пристигна.

4. Прогнозната карта за 14-дневната заболеваемост - развиването тук потвържава изводите от предната карта. Какво да ви пиша - би трябвало да сме огромни идиоти, с цел да дестабилизираме удобния сюжет.

5. Картата на риска според нашата методология. Тук Силистра още е във виолетово, само че упованията са скоро цветът там да се смени. После и в други области при продължаваща резистентност на удобния сюжет.

6. Омикрон разновидността на вируса - знаците споделят, че още го няма в България или в случай че го има, е надълбоко прикрит под превъзходството на делта разновидността. Сутринта споделих по малкия екран - трябват му 3 седмици да стане доминантен. Не го пускаме в страната до Никулден и няма да ни скапе празниците - следващата година ще се занимаваме с него. Защо не направихте тази прогноза, бе хейтъряги? Отговор - тъй като можете единствено да виете и ревете, свестни прогнози не може да вършиме.

7. Веселите неща от математическата обществена динамичност - виждам, че ви харесва. Затова ще се постарая през ден да ви описвам по някоя радостна история като тази за правилото на Питър. Имам за три години да ви пиша такива неща. Разбираме се по този начин - оставяме злобарите да вият към Луната на воля против Витанов, а ние се занимаваме с математическа обществена динамичност.

8. Тотален локдаун до края на годината - ЙОК. Видяхте ли, не се наложи до изборите и приказките за него затихнаха. Един човек от дълго време ви писа, че ще стане по този начин. Математическа обществена динамичност се назовава кристалната топка тук. Както постоянно при моите кристални топки, в нея има по един вграден суперкомпютър.

9. Пиша си отново (нали знаете теорията на Витанов за 12-те повторения и 75-те %): Както виждате, към този момент нещата са добре, удобния сюжет е резистентен. Но виждате и какво става из Европа. Затова - профилактично - вършете си работата, живейте си живота, само че се пазете. Спазвайте три шарана отдалеченост (ако сте не запомнили какъв брой е дълъг един прекрасен шаран, Никулден иде, погледнете в магазина) стойте надалеч от места на всеобщи събирания. Като се приберете в къщи, измийте си добре ръцете. Ей такива, обикновени неща.

Който желае, може и да се имунизира (ама не е задължително).

Това е за през днешния ден. Желая здраве и триумфи и дано вирусът да ви заобикаля.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР