Новият треньор на ЦСКА 1948 Николай Панайотов заяви, че отборът

...
Новият треньор на ЦСКА 1948 Николай Панайотов заяви, че отборът
Коментари Харесай

Треньорът на ЦСКА 1948: За мен е чест да работя и докато имат нужда от мен, аз съм насреща

Новият треньор на ЦСКА 1948 Николай Панайотов съобщи, че тимът ще играе атакуващ футбол под негово управление. Треньорът на юношите до 17 години на клуба пое краткотрайно представителния тим на мястото на Атанас Рибарски, който напусна след провалянето от Крумовград в понеделник.

" Радвам се, че имам опцията да повеждам тима на ЦСКА и благодаря за доверието на управлението ", бяха първите думи на Панайотов пред медиите на брифинга преди семейството на Етър от шестия кръг на Първа Лига.

" В съблекалнята на тима има много качествени футболисти. За мен е чест да работя и до момента в който имат потребност от мен, аз съм отсреща. Целта първоначално е тимът да се показа по най-хубавия метод в идния мач с Етър ", разяснява още треньорът.

" Опитваме се да има въодушевление в съблекалнята, да се сработим с момчетата и се надяваме да реализираме добър резултат. Нямам нужния опит, само че всеки треньор си има цели. С времето ще се покаже дали ще успеем да ги осъществим ", добави младият експерт.

Треньорът няма да може да разчита на трайно контузените Джонатан и Евгений Сердюк.

" В момента има миг единствено с двама трайно контузени – Джонатан и Жека. Останалите момчета са в положително положение. С оглед на футболистите, с които разполагаме, мисля, че е наложително да се играе атакуващ футбол. Аз съм последовател на този вид футбол и се надявам, че с времето момчетата да си повярват, че могат, тъй като има огромно качество в тима ", сподели Николай Панайотов.

" Опитвам да приказвам с футболистите, с цел да намерим най-хубавото решение за тях, по какъв начин да се почувстват по-добре и най-важното да съумеят да излязат мобилизирани за идващия мач. Не мога да давам оценки на сътрудници, най-малкото на предните треньори, които са били преди мен “, приключи краткотрайният треньор на ЦСКА 1948.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР