Новият треньор на Царско село Антони Здравков разкри как се

...
Новият треньор на Царско село Антони Здравков разкри как се
Коментари Харесай

Антони Здравков: Любо Пенев ми разказа всичко от кухнята на Царско село

Новият треньор на Царско село Антони Здравков разкри по какъв начин се е стигнало до прекосяването му в столичния отбор. Специалистът заменя Любослав Пенев, който се завърна в ЦСКА. Сухия призна, че се е чул с Пенев, който му е издал неща от " кухнята " на “царете”.

" Да, към този момент съм в Царско село. Вальо Илиев и Ивайло Младенов са в щаба ми. Разговорите с управлението на Царско село се развиха доста бързо. Всичко е в реда на нещата. Разбрахме се, уточнихме всичко и подписах контракт. Разговарях освен със притежателя Стойне Манолов, а и с Любо Пенев ", изясни Здравков пред " БЛИЦ ".

" С Любо се познаваме от години. Той ми сподели нещата от " кухнята " на Царско село. Предаде ми цялата информация за тима. Не спести нищо, за което съм му доста признателен. За ЦСКА не сме говорили, искам му триумф ", сподели новият треньор на Царско село.

" Целта е да играем прелъстителен футбол и да трупаме колкото се може повече точки, с цел да се изкачим по-нагоре в класирането. Във Враца направих всичко допустимо, просто малшанс. Хората там добре зная по какъв начин стоят нещата. Желая триумф на някогашния ми отбор”, съобщи експертът във връзка раздялата с Ботев (Враца).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР