Новият треньор на ПСЖ Кристоф Галтие започна в клуба, налагайки

...
Новият треньор на ПСЖ Кристоф Галтие започна в клуба, налагайки
Коментари Харесай

Новите правила в ПСЖ - закъснелите ги пращат вкъщи, всички вечерят заедно

Новият треньор на ПСЖ Кристоф Галтие стартира в клуба, налагайки нови правила на държание. Специалистът желае да увеличи дисциплината в отбора и с цел да направи това, той вкара три нови правила. Спортният шеф на парижани Луис Кампос го подкрепил изцяло.

Ето разпоредбите, представени от Marca:

1. Играчите на ПСЖ би трябвало да дойдат за утринната подготовка сред 8:30 и 8:45. Ако играчите закъснеят без основателна причина, те няма да бъдат позволени до базата и ще бъдат изпратени вкъщи.

2. Футболистите нямат право да употребяват мобилни телефони по време на закуска и обяд. По този метод Галтие желае да направи екипа по-обединен - ​​и го счита за верния метод.‎
 Лапорта към този момент търси контакт с Меси
Лапорта към този момент търси контакт с Меси

Голямата му фантазия е да върне звездата в Барса

3 . Сега играчите ще вечерят дружно в базата Camp de Loge. Преди това нямаше такива наложителни условия, тъй че те постоянно бяха разграничени на групи.

Футболистите на ПСЖ приели позитивно новостите и са удовлетворени от работата с Галтие. Особено Неймар, за чието предпочитание да напусне Париж неведнъж се оповестява. Но Галтие желае да работи с бразилеца и разчита на него, а самият състезател е бил въодушевен от персонален диалог с треньора.

Друг проблем, който се случи през предишния сезон, беше позицията на първия вратар. Под управлението на Почетино Донарума и Кейлор Навас играха равностойно, само че новият треньор незабавно сложи акцентите: " Разбирам, че Кейлор Навас е в действителност отчаян от актуалната обстановка, само че разгадавам на него като наш втори избор " Заради това костариканецът към този момент мисли за овакантяване, а Наполи следи обстановката.

А самият Галтие има доста висока поддръжка в клуба. За него освен Кампуш, който го докара в ПСЖ, само че и шефовете на клуба. " Неговата кариера е възхитителна. Той беше сполучлив във всеки клуб, за който работеше. Успехът му се основава на изключителна персона, която му разрешава да извлече максимума от своите играчи и тимове, и изцяло екипно насочено мислене.

Гордеем се, че имаме френски треньор и чакаме с неспокойствие да стартираме идната глава в развиването на клуба с Кристоф ", сподели Насър Ал-Хелаифи.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР