Новият треньор на Левски - Делио Роси, даде първата си

...
Новият треньор на Левски - Делио Роси, даде първата си
Коментари Харесай

Делио Роси: Избрах Левски, защото клубът показа, че ме иска на всяка цена

Новият треньор на Левски - Делио Роси, даде първата си конференция като треньор на тима по време на представянето си в залата на ДЮШ на " Герена ".

" Извинявам се, че не мога да приказвам на български език, тъй като преди една седмица не знаех, че бъда в България и ще стана треньор на Левски. Делио Роси се споделям, на 57 години съм, някогашен футболист. Женен съм от 34 години, имам 3 деца, с цялостен триумф съм приключил спортната академия в Италия. От 1990 година съм треньор по футбол ", стартира Роси.

" Искам работата ми да бъде оценена от това, което върша, а не от това, което приказвам. Последните 19 години съм работил единствено в Италия. Аз съм човек, който желае да се потвърждава и обичам провокациите, по тази причина одобрих офертата на Левски. Идвам, с цел да реализира триумфи с тима. Имах и други оферти, само че притежателят ми сподели, че желае да работя в Левски непременно, по тази причина избрах този тим ", съобщи италианецът.

" Не съм тук да давам обещания и няма да го направя. Собственикът ме помоли да изградя нов жанр на игра и организация, с цел да имаме основи да вървим напред. Не съм вълшебник, само че мисля, че ще съумея. Този развой изисква време - не може да желаеме да тичаме без да сме проходили, само че ще съумея да направя Левски тим на високо равнище. Има доста да се работи! Трябва да се срещна с футболистите, с които разполагам. Ще кажа качествата и характерностите на играчите, от които се нуждаем, само че първо би трябвало да забележим ние с какво разполагаме. Отборът би трябвало да е уравновесен и в двете етапи на играта, с цел да има триумф ", добави експертът.

 Левски показва Делио Роси през днешния ден
Левски показва Делио Роси през днешния ден

Пресконференцията е планувана за 17:30 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР