Новият треньор на Берое Николай Киров-Белия прави всичко възможно да

...
Новият треньор на Берое Николай Киров-Белия прави всичко възможно да
Коментари Харесай

Полузащитник кара проби в Берое

Новият треньор на Берое Николай Киров-Белия прави всичко допустимо да укрепи тима. При старозагорци е дошъл полузащитник, който има европейски паспорт, осведоми " Тема Спорт ". Въпросният състезател към този момент е почнал подготовка под управлението на експерта. До дни ще е ясно дали полузащитникът ще получи контракт.

С подобен към този момент се снабди различен, утвърден от Киров. Това е бранителят Томас Фонтен, който преди това се подвизаваше за френския Нанси. Защитникът е на 31 години, роден е в Сейнт-Пиер на остров Реюнион. Том може да бъде употребен в центъра на отбраната, както и като бек.

Фонтен е младеж на Лион и до този миг е играл само във Франция, където пази цветовете на Лион Б, Тур, Оксер, Клермон, Реймс, Лориен и Нанси. Томас е национал на Мадагаскар. Той към този момент е организиран за идния конфликт с Левски. Двубоят против сините е в понеделник, 3 октомври, от 20:00 часа, като с него се затваря 12-ият кръг в елита.

Иван Янакиев - предприемач и член на управлението на сдружението, което държи акциите на Берое, е убеден, че отбора ще изиграе мощен мач против столичани. " Вярвам в успеха на нашия тим. Левски може да е в напредък от триумфа с 2:0 над ЦСКА, само че това нищо не значи. Отборът на Станимир Стоилов го чакат неприятности. Допълнителен мотив за обнадеждеността ни е показаното в последните дуели и контролата с дубъла на Ботев Пловдив.

Вижда се израстване от сериозната работа на новия щаб на Николай Киров. Някой би споделил, че е рано да се приказва по този начин, още повече след провалянето с 0:2 от Славия в предходния кръг. Тогава обаче Киров имаше единствено няколко дни да приготви тима. Очаквам този път да има наши почитатели. Продължаваме с самодейностите по учебните заведения. Ще раздадем билети на старозагорски първокласници.

Убеден съм, че благодарение на цялата общност тима го чакат по-добри времена. Вярвам, че в близост във времето ще има евроучастие, както и че стадионът ще стартира да се цялостни - публиката е огромният ни капитал. Играта ни против Левски ще е доста по-добра от тази против Славия. Очаквам цялостно себераздаване и победа ", сподели той.
 Берое пусна в продажба билетите за мача с Левски
Берое пусна в продажба билетите за мача с Левски

Двбубоят от 12 кръг на efbet Лига е плануван за 3 октомври
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР