Новият старши треньор на Верея - Благомир Митрев, изрази задоволството

...
Новият старши треньор на Верея - Благомир Митрев, изрази задоволството
Коментари Харесай

Благо Митрев: Голяма отговорност е да наследя Илиан, ще браним мястото в шестицата

Новият старши треньор на Верея - Благомир Митрев, изрази задоволството си от обстоятелството, че ще има опция да работи в Първа лига на България. На поста експертът наследява Илиан Илиев, който се завърна в родния си Черно море. Митрев разгласи, че огромната му цел напролет ще бъде да задържи отбора в Топ 6.

“Благодаря на управлението на Верея за предоставения ми късмет да работя в Първа професионална лига. За мен и моя екип това е една огромна отговорност още повече, когато наследяваш треньор като Илиан Илиев. Ще работим крепко, с цел да оправдаем гласуваното ни доверие”, стартира Благомир Митрев.

“Личната ми цел е тимът да резервира мястото си в първата шестица на шампионата и след края на постоянния сезон. Ще поставим оптимални старания това да стане факт. Заедно с управлението на клуба работим и по селекцията, с цел да можем оптимално бързо да намерим заместници на хората, които ни напущат. Гледах много мачове на Верея в последните месеци и несъмнено мога да кажа, че познавам добре отбора”, сподели още наставникът на Верея.

“Искам да благодаря на управлението на Нефтохимик в лицето на Тодор Георгиев и Костадин Джамбазов за това, че не ми направиха пречки и ми дадоха опция да продължа кариерата си на едно по-високо равнище, каквото безспорно е Първа лига. Специални признателност и на персоналния ми управител Николай Жейнов, който бе неразделно до мен през цялото време”, приключи Благомир Митрев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР