Новият-стар шампион на България по футбол - Лудогорец, научи шест

...
Новият-стар шампион на България по футбол - Лудогорец, научи шест
Коментари Харесай

Ето ги част от съперниците на българския шампион в първия кръг на ШЛ

Новият-стар първенец на България по футбол - Лудогорец, научи шест от 17-те си евентуални противници в първия квалификационен кръг на Шампионската лига. В него „ орлите “ ще бъдат сложени с коефициент от 23.000.

Един от най-сериозните противници, които може разградчани да срещнат още на старта, е първенецът на Полша, където с действителни шансове за купата са три тима - Раков, Лех Познан и Погон Шченин, като сигурно и трите отбора ще бъдат непоставени.

Все още не е ясно в коя урна ще са първенците на Израел и Швейцария. По евентуално е да са в тази на Лудогорец, само че в случай че са измежду непоставените, автоматизирано се трансформират в евентуални противници за родния отличник още на старта. Шампион на Швейцария ще е Цюрих, който води с голяма преднина пред рекордьора по трофеи Базел.

Ако „ орлите “ преодолеят първия прелиминарен кръг на ШЛ, те ще си обезпечат най-малко още 6 мача в Европа. Лудогорец ще бъде подложен и във втория прелиминарен кръг на най-престижния европейски клубен шампионат.

Първият мач ще се играе на 5/6 юли, а реваншът - на 12/13 юли.

Ето кои са и първите 6 тима, които е допустимо да срещне Лудогорец в първия квалификационен кръг в ШЛ:

Шахтьор Солигорск (Беларус), Клаксвик (Фарьорски острови), Тобол (Казахстан), Шкупи (Северна Македония), Рига (Латвия), Динамо Батуми (Грузия)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР