Новият сингъл Без багаж“ е песен, която исках да запазя

...
Новият сингъл Без багаж“ е песен, която исках да запазя
Коментари Харесай

Руши Видинлиев: Без багаж е песен, която цели човек да се освободи от емоционалните си патерици

Новият сингъл " Без багаж “ е ария, която желаех да запазя и да я пусна в специфичен миг, тъй като е малко по-специална за мен. Това е един подарък за всички дами за 8 март. Това сподели в предаването " Пунш “ на Радио " Фокус “ с водещ Васил Русев-Чайката артистът и артист Руши Видинлиев.

" С режисьора Филип Морозов искахме да представим нещо, което най-добре обобщава какъв съм като актьор. Затова наблегнахме на танците. Хореографът е Милен Данков, с който работим дружно към този момент 20 години. С него с доста малко думи се разбираме – като ми демонстрира някакви неща, общо взето ми ги демонстрира, с цел да ги тълкувам по мой си метод. Така се получава. Събрахме се 4 пъти и клипът беше сниман в границите на 2 седмици, “ описа Руши Видинлиев, като показа, че макар всички компликации по снимането му е удовлетворен от резултата, който се е получил.  

По думите му смисълът на песента е човек да се освободи от прочувствените си патерици, от всичко отрицателно, което натрупваме през годините и влачим като багаж със себе си. " Важно е освобождавайки се от своя " багаж “, да схванеш предишното, с цел да можеш да продължиш напред и да имаш по-добро бъдеще, “ изясни още той.  

Артистът, който е писал песни и за други известни български артисти, като Мария Илиева, Лора Караджова, показа още, че креативният развой при писането на една ария е доста друг – от време на време текстът, който работи, е доста тясно обвързван с действителността, различен път полетът на фантазията е по-мащабен. " Когато пишеш и когато би трябвало да се съобразиш с музиката, със сричките и така нататък малко или доста бягаш от действителността, опитваш се да си малко по-поетичен, малко си добавяш, стилизираш малко думите, с цел да паснат и да са забавни. Но деля песните си на две: такива неща, които съм изживявал, и неща, които си изобретявам, “ изясни Руши Видинлиев и добави, че все пак всички песни показват някакъв аспект от него самия: " Нещата, които върша, като ги пусна, не ги чувствам толкоз, че ми принадлежат, те към този момент принадлежат на хората, които ги слушат, и леко се дистанцирам от тях. “

Киното е мястото, където актьорът споделя, че се усеща удобно. Филмите " Цветът на хамелеона “,   " Снимка с Юки “, " 18% сиво “, " Мен не ме мислете “ са единствено част от филмографията му, като " Мен не ме мислете “ е и първият сериал, в който се снима. " Това бяха едни доста интензивни 9 месеца. При снимането хубавото е, че прекарваш дълго време с едни и същи хора, и някак си всичко става фамилиарно, фамилно и интимно. Това ми подхожда в снимането и по тази причина се усещам надалеч по-комфортно да съм в такава конюнктура в сравнение с като излезеш пред аудитория и не знаеш по какъв начин ще реагира, “ показа още той.

На 26 март в клуб " Строежа “ за първи път ще могат да се чуят онлайн новите песни от идния мини албум на Руши Видинлиев. " Това са пет нови части, като " Още малко “ и " Без багаж “ към този момент се завъртяха. Групата няма да сме в цялостен състав, ще сме единствено барабани и кийборд, “ добави актьорът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР