Новият шампион на Сървайвър“ за пореден път показа, че пред

...
Новият шампион на Сървайвър“ за пореден път показа, че пред
Коментари Харесай

Кифла и пародия на баща! Благо Джизъса профуква парите от „Сървайвър“ за лицето си, а на децата му нито лев

Новият първенец на „ Сървайвър “ за следващ път сподели, че пред камерата е ужасно лицемерен, когато стане въпрос за децата му. Снощи той съвсем се разплака, до момента в който посвещаваше успеха си над тях, само че това се оказа следващият му спектакъл.

Всъщност Джизъса единствено на приказки прави всичко за наследниците си, само че когато нещата опрат до дейности, всичко се трансформира. Той няма да им даде нито лев от всичките 450 бона, които ще получи напълно скоро от шоуто (300 хонорар за присъединяване и 150 награда). Вместо това ще ги изхаби единствено за себе си.

Благой има желание най-сетне да си купи жилище, където да живее, тъй като през последните години живееше единствено при дамите си. След като и Златка, и Полина го изхвърлиха, на процедура някогашният футболист остана безприютен.

И в случай че тук няма по какъв начин да го виним, тъй като недвижимата благосъстоятелност е доста значима за всеки човек, то за останалото, което ще прави с парите, няма по какъв начин да не го виним. Благо има желание да даде цялата си премия от 150 000 лева за разкрасителни процедури.

Както е добре известно, Георгиев е доста суетлив. Той потопен в земята от позор, когато се видял по малкия екран в натурален тип – с побеляла коса и брада.

Новото гадже на Благой е с цели 20 години по-млада от него и по тази причина той желал тя да не се срами от него. Ето за какво възнамерявал да си направи хирургическа намеса на лицето, с която да придобие тип на 30-годишен. Освен това обмислял нова промяна на зъбите, които да са още по-качествени, т.е. да стоят чисто бели за по-дълго време.

Нелепото е, че Джизъса мисли са сходни неща, когато има четири деца, с които се вижда от дъжда на вятър. Сега е моментът да им потвърди, че държи на тях, само че той още веднъж мисли първо за себе си.

Инфо: БЛИЦ, Crimesbg.com

Тагове: благой георгиев Благо Джизъса Сървайвър
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР