Новият сезон на най-романтичното риалити Един за друг стартира в

...
Новият сезон на най-романтичното риалити Един за друг стартира в
Коментари Харесай

Мария Игнатова и Емо Чолаков на снимки до 2:30 , казаха как се печели Един за друг

Новият сезон на най-романтичното риалити " Един за различен " започва в Деня на влюбените – 14 февруари от 20.00 ч. по Нова телевизия. Освен 13 нови двойки във Вилата на любовта с изключително неспокойствие се чака и новият тандем водещи Мария Игнатова и  Емо Чолаков. Броени дни преди старта на сантименталното риалити в студиото на " Събуди се " обичаните лица от екрана повдигнаха завесата за изненадите в идния пети сезон на предаването.

" Още на пробните фотоси ни беше доста леко да работим дружно. Емо ми спомага по всевъзможен метод. Аз съм работила с доста хора, освен с Алекс. В " Господари на ефира " бяхме тренирани да водим с кого ли не. Много съм признателна за поддръжката от страна на Емо от самото начало. Неговият опит в това предаване ми дава доста. Понякога в придвижване разбирам какви са игрите. Оставям го да ме поведе в първите две, а след това влизам и аз ", споделя Мария Игнатова.

" От моя страна беше обич от пръв взор. Само когато видях Мария, усетих пеперудите в стомаха си. Бях сигурен, че това е индивидът за мен и по този начин се и оказа. Бях сигурен, че ще ми е доста леко и елементарно с нея и за благополучие е по този начин. Тя е луксозна и се приспособява доста бързо към предаването – все едно цялостен живот е била там ", разкрива Емо Чолаков. 

Мария Игнатова споделя, че особеното в " Един за различен " е, че е предаване за човешките взаимоотношения. " За мен те са най-интересното, само че и най-сложното нещо. "

" По някакъв метод ние изследваме любовта. Тези най-съкровени и интимни връзки сред двама влюбени. Двойките влизат в предаването не толкоз, с цел да завоюват и да вземат някаква премия, едвам потвърдят на себе си и на останалите, че са един за различен ", споделя Емо Чолаков.

" За да спечелиш " Един за различен ", е задоволителна единствено любовта. В предаването виждаме доста психически и обществени детайли. Трябва да можеш да се адаптираш, да можеш да се погледнеш в профил. За момента на двойките им е мъчно, несъмнено ще съумеят да го създадат, когато излязат от предаването и изгледат формата. Но считам, че и това е най-интересното. Ако фенът успее да види себе си в някоя от двойките. Ние елементарно съдим в профил и си споделяме: " Тия какви са и за какви нелепости се разправят? ". Обаче, в случай че можеш да се сетиш, че и ти правиш същото у дома - това може да ти бъде доста потребно ", разяснява Мария Игнатова и добавя, че фотосите на предаването на моменти са доста тежки.

" Снощи, да вземем за пример си изкарахме доста хубаво до 02:30 ч. през нощта. В момента участниците се обичат доста, само че занапред взаимоотношенията им ще се развиват. Съвместното им общуване обаче сигурно ще им повлияе. "

Емо Чолаков разкрива, че до момента в който са в предаването двойките непрекъснато се борят с вътрешния си спор - дали са влезнали, с цел да се състезават и да завоюват или да покажат какъв брой са готини и да ги харесват останалите.

" Социалната игра в " Един за различен " е доста значима и множеството двойки още първоначално отпадат поради нея. Разделят се и на лагери, което е неизбежно, въпреки всичко са събрани доста хора на едно място. Нашето предаване сподели нещата от живия живот. Мъжете са безпомощни - дамите печелят надпреварите и бутат цялото предаване ", майтапи се водещият и разкрива, че е впечатлен от това по какъв начин участниците съумяват да преодоляват свои тежки уплахи и страхове в риалитито.

" Женските игри нормално са по-трудни, само че постоянно са забавни ", безапелационна е Мария Игнатова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР