Новият сезон на най-гледаното публицистично предаване „Лице в лице“* влиза

...
Новият сезон на най-гледаното публицистично предаване „Лице в лице“* влиза
Коментари Харесай

„Лице в лице“ откри горещия политически сезон в новото студио на bTV

Новият сезон на най-гледаното публицистично предаване „ Лице в лице “* влиза в домовете на феновете непосредствено от новото интегрирано студио на bTV, което Цветанка Ризова ще споделя с екипите на „ Тази заран “, „ Преди обед “, новините, спорта и прогнозата за времето. И тази есен, всеки делник, незабавно след bTV Новините в 17 ч., водещата ще посреща най-важните събеседници по горещите тематики от деня – в този момент с още повече софтуерни благоприятни условия и шир за неуместните въпроси.

Днес първи против Цветанка Ризова в новото обединено пространство седнаха президентът Петър Стоянов (1997 - 2002) в диалог за предишното, сегашното и бъдещето и належащо ли е исторически да се преоцени датата 9 септември, както и ръководителят на правната комисия Анна Александрова с коментар по отношение на наказванията за причинителите на тежки закононарушения.

Снимка: btvnovinite.bg

В навечерието на идните избори за локална власт, феновете на „ Лице в лице” по традиция ще станат очевидци на срещи с главните политически играчи в конкуренцията за кметските постове. Още тази седмица на горещия стол против Цветанка Ризова ще застанат столичният кмет Йорданка Фандъкова и претендентът на „ Демократична България” за кметския стол в София арх. Борислав Игнатов. Mнението на жителите продължава да е високо ценено от екипа на предаването, който и тази есен ще предизвика противоположната им връзка посредством ежедневни анкети по основни тематики във Facebook страницата си.

Водена от разбирането, че публицистиката би трябвало да оказва помощ на феновете да се ориентират в протичащото се към тях, водещата и отсега нататък ще застава лице в лице с политически фигури, специалисти и дейни представители на гражданското общество, с цел да насочва въпросите, които са неуместни за мнозина, в търсене на отговорите, от които обществото се нуждае.

Тази есен рубриката „ Лице в лице с бизнеса “ ще продължи да дава естрада на положителните бизнес практики, ориентирани към основаването на идващото потомство експерти в разнообразни сфери у нас.

*По данни на GARB за първото полугодие на 2019 предаването е безапелационен водач в своя часови слод, като реализира аудиторен дял 40.0 % (4+).
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР