Новият сезон на известния сериал Black Mirror по онлайн платформата

...
Новият сезон на известния сериал Black Mirror по онлайн платформата
Коментари Харесай

Новият сезон на известна поредица по Netflix изненада зрителите, някои дори искат да се отказват от услугите

Новият сезон на известния сериал Black Mirror по онлайн платформата Netflix изненада феновете. Дългоочакваният сезон 6 накара някои от потребителите да обмислят анулирането на абонаментите си, изключително откакто изгледаха епизода " Joan is Awful “, който беше разказан като " отблъскващ “.

Историята на епизода " Joan is Awful “ е съсредоточена върху абонаментна услуга, която наподобява като Netflix.

В началото на епизода се срещаме с Джоан Тайт, елементарна жена, чиято роля е изиграна от Ани Мърфи от " Шитс Крийк ", която води видимо елементарен живот с работа и секрети.

След ден, в който Джоан обществено уволнява своя подчинена, признава на терапевта си за скуката с годеника си и обмисля да обнови връзките си с бившето си гадже, тя се връща вкъщи при годеника си и те се настаняват на дивана, с цел да гледат " Стриймбъри " - еквивалента на Netflix. Там те попадат на ново шоу, озаглавено " Джоан е ужасна “, с присъединяване на Салма Хайек.

В това шоу се разкрива целият ден на Джоан и тайните й стават обществено притежание. След това всеки един нейн ден стартира да се излъчва по стрийминг платформата под формата на сериал с артисти. Целият й персонален живот става обществен.

Според нейния юрист " Стриймбъри " (отново Netflix във вселената на Black Mirror) има " позволение “ да се възползва от живота на Джоан и да направи шоу за него, заради " Правилата и изискванията ", с които тя се е съгласила, когато за първи път се записва за услугата, предава порталът Remarkable.

Няма да ви разкриваме какво става по-нататък в епизода, само че можем да кажем, че поради притеснителното преживяване от гледането на " Joan is Awful “, почитателите на Black Mirror обмислят анулирането на своите абонаменти за Netflix, надявайки се да избегнат сходна орис, каквато е илюстрирана. 

Зрителите към този момент обмислят дали да не си спрат абонаментите, излиза наяве от разнообразни изявления в Twitter. Това се дължи на обстоятелството, че се тормозят с какво тъкмо са се съгласили, когато за първи път са си създали профил в платформата. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР