Новият сериал с известния турски актьор и продуцент Йозджан Дениз

...
Новият сериал с известния турски актьор и продуцент Йозджан Дениз
Коментари Харесай

Спират известен турски сериал след 13 епизода

Новият сериал с известния турски артист и продуцент Йозджан Дениз " Толкова дълго те чаках " прави край, пишат турските медии, базирайки се на информацията на наблюдаващия Бирсен Алтунташ.

Според необятно публикуваната информация планът ще завърши с 13-и епизод. Като причина за затварянето на плана производителите показват невисок рейтинг. Създателите на сериала го нареждат като план, който се разграничава от стандартите, с помощта на невероятните режисьорски ходове.

Сега сериалът има единствено над 60 хиляди почитатели и броят на изявленията, обсъждащи поредицата във Facebook, нараства всеки ден, само че рейтингът по малкия екран остава невисок.

Още с първия си епизод " Толкова дълго те чаках " не отговори на упованията на продуцентите, както и на основния артист в него - Йозджан Дениз, защото не влезе в десетката на най-гледаните телевизионни излъчвания.

Иначе съставът на сериала е доста мощен. В допълнение към основните реализатори Йозджан Дениз и Ирем Хелваджъоулу, в плана вземат участие звезди като Йълдъз Кюлтюр, Джанер Шахин, Мустафа Угурлу и други, написа " Труд ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР