Новият президент на БФС Георги Иванов - Гонзо обяви, че

...
Новият президент на БФС Георги Иванов - Гонзо обяви, че
Коментари Харесай

СЕЧ! Гонзо прави чистка в БФС! Маха Лечков, Костадинов и Касабов

Новият президент на БФС Георги Иванов - Гонзо разгласи, че ще прави чистка в съюза, като първо ще освободи двамата вицепрезиденти Йордан Лечков, Емил Костадинов и Михаил Касабов. В предаването " Арена Спорт " по Българска национална телевизия Иванов разкри по какъв начин ще стартира с проектите си, написа " България през днешния ден ".

" Знаем, че има огромни упования към нас и би трябвало да сме виновни - съобщи Гонзо. - Най-напред ще освободим двамата вицепрезиденти Емил Костадинов и Йордан Лечков. Те са дали доста за футбола в България и им благодаря за всичко. Това ще са първите стъпки, които ще създадем към администрацията. Ще създадем инспекция на всички чиновници, които са с трудови контракти, с цел да забележим, кой от тях се е справил през годините. Така ще стартираме да построяваме новата система, която сме планували. Някои ще изгубят работата си, само че би трябвало да сме деликатни и да не бързаме с назначението на хора. Първенството е още в разгара си и през юни започваме главното структуриране на футболния съюз. "

Президентът на БФС показа с какви хора желае да работи.

" Трябват ни най-вече младежи с нови хрумвания, които са гладни за триумфи. Така единствено ще реализираме проектите си. Ако не се получават, аз ще съм най-големият си критик. Искаше ми се да работя с екипа на Бербатов и да имаме един техен представител в изпълкома, тъй като можеха да допринесат доста. Все отново почитам решението им, както и самите тях. "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР