Новият помощник-треньор в щаба на Анте Шимунджа в Лудогорец Светослав

...
Новият помощник-треньор в щаба на Анте Шимунджа в Лудогорец Светослав
Коментари Харесай

Светослав Дяков: В базата на Лудогорец мирише на шампиони

Новият помощник-треньор в щаба на Анте Шимунджа в Лудогорец Светослав Дяков съобщи, че се усеща като вкъщи си в Разград и е доста благополучен от завръщането си в клуба. Бившият полузащитник на " орлите " показа, че в базата на разградчани мирише на първенци.

" Благодаря на управлението за това, че държеше да бъда в този клуб. Всички знаят какво е Лудогорец за мен. Чувствам се толкоз добре, колкото се усещам у дома. Надявам се да оказа помощ с моя опит на треньорския екип и футболистите - да забележим този Лудогорец, който всички желаеме да виждаме. 

Най-хубавото нещо е, че когато отидох в базата на Лудогорец, мирише на първенци. Това е моята цел. Нищо с изключение на успеха не важи тук. Ще дам всичко от себе си. Зареден съм с доста сила и воля. 




Само времето ще покаже по какъв начин ще се оправя в тази нова роля. Надявам се опитът, който получих като футболист, да ми помогне. Голямо преимущество е да бъда част от екипа на Анте Шимунджа. Много малко хора могат да бъдат на моето място. Ще дам всичко от себе си. Имам упоритост, че ще съумея да оказа помощ на тима, а и на себе си.




Гледайки действително на нещата, всичко е в наши ръце. Хубаво е, че тимът продължава в евротурнирите. Пожелавам на всички тимове да имат тези триумфи, които има Лудогорец. Лудогорец постоянно е имал високи цели и ще продължава да ги преследва. Всички шампионати са предпочитани за нас. Докъде ще стигнат силите, единствено времето ще покаже ", сподели Дяков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР