Новият областен управител на Смолян Емил Хумчев официално встъпи в

...
Новият областен управител на Смолян Емил Хумчев официално встъпи в
Коментари Харесай

Новият областен управител на Смолян встъпи в длъжност

Новият регионален шеф на Смолян Емил Хумчев публично встъпи в служба. Днес той одобри поста от предшественика си и съпартиец Стефан Сабрутев – длъжностен регионален шеф през последните 7 месеца.

От него Хумчев получи символичния ключ на област Смолян, като съобщи, че ще работи безрезервно с всички държавни институции, с всички кметове на общини и обитаеми места, с всички ръководители на общински препоръки, съобщи БНР.

Приоритетите в работата му ще бъдат според съдружното съглашение.

"На първо време да запазя живота и здравето на нашите съграждани в оптималната степен. Нулева приемливост към корупцията и всеки, който си мисли, че идвайки в регионалната администрация или в кабинета на регионалния шеф, ще може да си купи нещо, е сбъркал. Изцяло отдадени на хората и смяна на всички политики и връзки в тази посока ", сподели Хумчев.

Той акцентира, че си дава ясна сметка, че живее в най-трудния район на страната.



"Нашият регион се нуждае от безспорна държавна поддръжка и моите дейности ще бъдат ориентирани напълно към това област Смолян и Родопите да получат едно особено отношение, тъй като другояче нищо положително не ни чака. Вчера излязоха и статистиките - виждаме по какъв начин през последните години сме се стопили с над 26 000 души. Трябва да спрем тази наклонност ", акцентира още новият регионален шеф на Смолян.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР