Новият най-желан тв ерген става все по-интересен, особено когато системно

...
Новият най-желан тв ерген става все по-интересен, особено когато системно
Коментари Харесай

Любопитството няма граници. Разпитват роднини на Евгени за победителката от Ергенът

Новият най-желан тв ерген става все по-интересен, изключително когато редовно се появяват нови и нови, любопитни детайлности за живота му, казани не от кого да е, а от родния му братовчед.

Наскоро Генадий Генчев бил на нормалната си фитнес подготовка, когато до него се доближава мускулест юначага и му задал по този начин значимия въпрос: коя ще завоюва тазгодишния сезон на шоуто. Неочакваната обстановка развеселила доста в първия миг младежа, който надали е предполагал да му се случи тъкмо това, където и да се намира, написа blitz.bg.

" Днес бях на фитнес... Никога не съм се смял по този начин... Към мен се приближи супер нацепен батка на към 30 - 35 години, тежеше най-малко 120 кг. Не го познавам, виждал съм го в залата, само че не го познавам... Погледна ме и ми сподели: -Кажи ми апелирам те, коя ще завоюва " Ергенът "? ", написа в обществените мрежи братовчедът на пианиста.

По-любопитното в тази ситуация е, че в отговора на този въпрос на стената на братовчед си, реши да се намеси и самият Евгени. " Мога да кажа, че каквото и да си мислят, че ще стане, най-вероятно бъркат. Има доста неща, които занапред ще се случат ", написа многозначително той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР