Новият наставник на Локомотив (Москва) Марко Николич не се опасява

...
Новият наставник на Локомотив (Москва) Марко Николич не се опасява
Коментари Харесай

Марко Николич: Трудно ще спечеля уважението на феновете

Новият ментор на Локомотив (Москва) Марко Николич не се притеснява от отрицателно отношение на почитателите. Сърбинът бе назначен на мястото на именития Юрий Сьомин и е наясно, че ще би трябвало да мине време, с цел да заслужи признанието на последователите.

" Аз не съм от хората, които се плашат. Който няма храброст, не реализира нищо във футбола. Навсякъде, където съм работил, съм имал отлични връзки с почитателите. Разбирам, че в Локомотив заемам мястото на един от най-хубавите съветски треньори за последните 30-40 години. Феновете го обожават безусловно справедливо. Да, мъчно ще ми е да заслужа уважението им, само че всяко начало е мъчно. Важното е по какъв начин ще е най-после ", сподели Николич пред Sport24.

" Като млад самият аз бях почитател и всичко ми е пределно ясно. Любовта би трябвало да се заслужи. Най-важното е да се бориш за клуба и да постигаш резултати. Когато тимът играе на терена, почитателите няма да тръгнат против любимците си. Самите те пък би трябвало да дават максимума от себе си, с цел да имат по този начин нужната поддръжка ", добави сърбинът.

Локомотив е на 3-о място в класирането, с еднакъв брой точки с втория Краснодар.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР