Новият наставник на Крумовград - Станислав Генчев - говори пред

...
Новият наставник на Крумовград - Станислав Генчев - говори пред
Коментари Харесай

Генчев: Силно се надявам да успея да вдигна отбора на Крумовград

Новият ментор на Крумовград - Станислав Генчев - приказва пред " Мач Телеграф " преди своя дебют отпред на новака в елита - посещение на Спартак Вн от 1/16-финалите за Купата на България.

" Надявам се да успеем да победим и престоят ми в Крумовград да стартира сполучливо. Това е най-важното за нас. Обстановката в отбора, която заварих, е изцяло естествена. Аз познавам по-голямата част от тима. С множеството момчета сме работили дружно, а това е от плюс за нас. В състава има положителни футболисти и мисля, че можем да свършим доста добра работа.
 Генчев: Миналата година стигнах полуфинал, тази нека да е край
Генчев: Миналата година стигнах полуфинал, тази нека да е край

Ето какво сподели

Силно се надявам да съумея да подвигна тима на Крумовград. В последна сметка по тази причина съм поел отбора. Чака ни доста работа. Отборът има огромен капацитет и имам вяра в играчите си. Успяхме да се срещнем със Спартак Варна, а и аз може да се каже, че ги познавам сносно.

За мен Спартак Вн са най-хубавият тим във Втора лига. Очаква ни много сложен мач против тях. Не бих коментирал положението на терена. Какъвто е за едните, подобен е и за другите. Не съм от хората, които да се оправдават с терена. С Крумовград се разбрахме много бързо и се веселя, че ги поех ", съобщи Генчев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР