Новият напълно електрически премиум MPV, Volvo EM90, не е проектиран

...
Новият напълно електрически премиум MPV, Volvo EM90, не е проектиран
Коментари Харесай

Новият напълно електрически EM90 premium MPV разширява портфолиото на Volvo Cars

Новият изцяло електрически премиум MPV, Volvo EM90, не е планиран просто да бъде комфортен ежедневен автомобил, а да обезпечи пространство и комфорт за вашите близки или бизнес. Това е автомобил, който уголемява гамата на Volvo Cars и дава отговор на още повече потребности на клиентите.

EM90 показва мощни качества за нововъведения и посреща характерни потребности на пазара. Сегментът на многоцелевите транспортни средства (MPV) закупи забележителна известност през последните години, изключително в доста елементи на Азия. Това е една от главните аргументи, заради които EM90 идва първо в Китай, най-големият авто пазар в света.

След разкриването на към този момент наградения и изцяло електрически дребен SUV EX30 по-рано тази година, EM90 съставлява второто уголемение на нашето моделно портфолио в бърза поредност. Както EX30, по този начин и EM90 ще доближи до нови аудитории и ще покрие по-голяма част от международния авто пазар.

EM90 също по този начин затвърждава нашия ангажимент Volvo Cars да бъде производител на напълно електрически коли до 2030 година Това актуализирано портфолио от модели освен ще подсигурява, че до 2030 година ще предлагаме единствено напълно електрически коли по целия свят, значима част от нашите задължения за резистентност. Това също е част от нашето пътешестване към печеливш напредък и преобразяване в водач в промишлеността за устойчива подвижност.

„ С EM90 ние пренасяме наследството и водачеството на Volvo Cars в сигурността във вълнуващия нов електрически MPV сегмент, ” сподели Джим Роуън, основен изпълнителен шеф на Volvo Cars. „ Това ни разрешава да се докоснем до ново пазарно търсене, което не сме изследвали до момента, и уголемява привлекателността на марката Volvo за повече хора. “



Дълго завещание от еластичност
Въпреки че MPV сегментът е нов за нас, концепцията за еластичност надалеч не е непозната територия. Всъщност Volvo Duett от 1953 година е създаден особено като повсеместен и необятен автомобил, доста години преди MPV сегментът даже да бъде публично основан.

Акцент в нашето богато завещание, който чества своя 70-ти рожден ден тази година, Duett към момента е един от най-търсените модели на Volvo от колекционери и запалянковци през днешния ден. Беше известен както измежду фамилиите, по този начин и измежду притежателите на бизнес в Скандинавия и Съединените щати.

В по-късните десетилетия Duett въодушеви нашата световноизвестна гама комбита и беше също толкоз значим източник на ентусиазъм за нашите дизайнери, когато започнаха работа по EM90.

Независимо дали желаете удобен автомобил за вашия бизнес или необятен фамилен автомобил, кокто може да служи и като място за спане по време на къмпингуване.

Важен нов сегмент
Когато автомобилът не се употребява за фамилни пътувания, той служи и като бизнес превоз на ръководители, който предлага най-хубавата удобна вътрешна среда за срещи и бизнес диалози. Накратко, за клиентите, търсещи сигурност и пространно, гъвкаво и удобно първокласно преживяване в придвижване, EM90 е вълнуваща нова алтернатива за тях.

Volvo EM90 идва първо в Китай и към този момент е наличен за предварителни поръчки за клиенти в Китай.

*Източник: www.volvocars.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР