Новият нападател на ЦСКА Мауридеш бе избран за най-добър в

...
Новият нападател на ЦСКА Мауридеш бе избран за най-добър в
Коментари Харесай

Мауридеш: ЦСКА е най-доброто, което се е случвало в живота ми

Новият нападател на ЦСКА Мауридеш бе определен за най-хубав в 1-ия кръг на Първа лига. Бразилецът се разписа при успеха на " алените " с 2:0 над Локомотив (Пловдив).

" Щастлив съм тук. Това е най-хубавото, което съм направил в моята кариера и живота ми. Когато пристигнах тук, дадох обещание на брачната половинка ми и фамилията ми, че това ще е най-хубавият ми сезон.

Ще се разпределям колкото мога. Знаех, че футболът тук е по-силов, което ми подхожда, и с това съумях да оказа помощ на отбора.

За мен премията е изненада. Цяла седмица работих доста мощно, с цел да бъда титуляр, тъй като пропуснах подготовката. Бъзиках се с асистент треньора, че ще вляза и ще вкарам гол. Именно той ми оказа помощ най-вече да вляза във форма. Много съм благополучен за първия ми гол и ще се опитам да подкрепям този темп на игра.

 Снимка 370630
Източник:

Играл съм с Диого Виана. Той ми описа доста за тима. Жеферсон и Енрике ми споделиха, че това е най-хубавото за мен.

Каранга е прелестен футболист и знам, че направи страховит сезон тук, само че аз ще се боря да доближи или надвиша неговото равнище. Много съм признателен на треньора. Той е упорит и с него ще стигнем доста надалеч. Знам за наказването на Каранга поради жестовете му. Няма да дублирам тези неточности ", съобщи Мауридеш.

 Диого Виана: Показах на Мауридеш публиката на ЦСКА и той безусловно полудя по концепцията да играе за тима
Диого Виана: Показах на Мауридеш публиката на ЦСКА и той безусловно полудя по концепцията да играе за тима

" Хвана първия полет за България "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР