Новият модел от третото поколение модулни смартфони на Motorola -

...
Новият модел от третото поколение модулни смартфони на Motorola -
Коментари Харесай

VIVACOM представи Moto Z3 - смартфон с изтънчен дизайн и двойна камера

Новият модел от третото потомство модулни смарт телефони на Motorola - Moto Z3 play впечатлява с съвсем безрамков екран и изискан дизайн.

6 инчовият AMOLED Full HD+ екран със съответствие 18:9 прави всяко образно преживяване по-ярко и същинско, а Corning Gorilla Glass 3 обезпечава резистентност и устойчивост.

Иновативният дизайн се добавя от датчик за пръстов отпечатък, който се намира в профил на смарт телефона и може да улесни всеки консуматор.

За да бъдат летните преживявания дълготрайни, Moto Z3 play идва с модула Moto power pack – съвременна, лека, спомагателна батерия от 2220 mAh, включена в комплекта. Moto power pack се прикрепя към мобилния телефон единствено с едно тракване и по този начин получавате сила до 40 часа на батерията без зареждане.

Ярките изображения даже при ниска осветеност са обезпечени от главната 12 MP + 5 MP камера със датчик за дълбочина и усъвършенстван програмен продукт за фотоси.

Предната 8 MP камера и двойната светодиодна мълния ще подсигурят снимането на съвършеното селфи всякога. В композиция с множеството функционалности като оцветяването на част от фотографията с определен цвят, плъзгащи се слайдери, замъгляване на фона и други, интелигентните камери подсигуряват висококачествени фотоси във всяка обстановка.

8-ядреният процесор Qualcomm Snapdragon 636 обезпечава експедитивност, като в същото време щади батерията при ежедневна приложимост. Смартфонът е оборудван и с 3000 mAh вградена батерия, 64 GB вътрешна памет, слот за MicroSD до 2 TB и лицево различаване.

Стилният модел ще се предлага в цвят мрачно индиго.

Motorola Moto Z3 Play е съвременно предложение за всеки, а в композиция със Smart U проект от VIVACOM, той е наличен на цена от 26.98 лв. на месец.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР