Новият модел Opel Insignia, който бе избран за най-добър лек

...
Новият модел Opel Insignia, който бе избран за най-добър лек
Коментари Харесай

200 турбо коня за Insignia

Новият модел Opel Insignia, който бе определен за най-хубав лек автомобил на България за 2018 година, уголемява двигателната си гама с мощен бензинов елемент с незначителен работен размер и висок запас. Двигателят 1,6 Direct Injection Turbo работи по технология с наложително пълнене и непосредствено впръскване на горивото.

Турбо моторът реализира мощ 200 конски сили при 5500 оборота и въртящ миг 280 Нм в диапазона 1650 – 4500 оборота. С тази моторизация Insignia развива оптималната скорост 235 км/ч и форсира от 0 до 100 км/ч за 7,7 секунди. За трансмисията купувачите могат да избират сред механична и автоматизирана скоростна кутия с по 6 предавки. Автоматикът серийно е смесен със системата Flex Ride, която обезпечава спомагателен комфорт и адаптивност при шофиране.

Новият мотор ще се предлага за трите разновидността на каросерията – седан, комби и комби с нараснала проходимост. В взаимозависимост от модела и трансмисията междинният разход на гориво варира сред 6,3 л и 6,7 л бензин, по данни на производителя. Моторът извършва последните екологични условия Евро 6d, които влизат в действие за всички нови коли в Европейския съюз през есента.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР