Новият министър на вътрешните работи Калин Стоянов е изработил нов

...
Новият министър на вътрешните работи Калин Стоянов е изработил нов
Коментари Харесай

Удар срещу наркомафията по Южното Черноморие

Новият министър на вътрешните работи Калин Стоянов е изработил нов координационен механизъм против вноса, производството и разпространяването на опиати. Случайно или не акцията стартира от Южното Черноморие . В нея участваха чиновници на Първо районно управление (на МВР) Бургас, районно управление (на МВР) Несебър, районно управление (на МВР) Приморско и районно управление (на МВР) Созопол, оповестява.бг.

Първият е задържан, през вчерашния ден, към 15 часа пред комплекс " Амадеус " в несебърския квартал " Камелия ". В стаята на 24-годишен ирландец са намерили канабис.

По същото време, чиновници на Първо районно управление (на МВР) Бургас са направили инспекция на 31-годишен престъпно проявен бургазлия, в който са разкрили марихуана и кокаин.

При в допълнение претършуване на населяваното от мъжа помещение, ситуирано на ул. " Хан Аспарух ", са открити още 300 грама марихуана.

При инспекция на квартирата на 23-годишен софиянец на ул. " Стара планина " в Созопол е намерено цяло наркодепо - 29 пликчета с бяло прахообразно вещество /кокаин/ с общо тегло от 50 грама, плик с метамфетамин, с общо тегло от 50 грама, две торби и кутия с разнообразни по форма, цвят и щампа таблетки /екстази/ над 700 броя, супена лъжица с бяло прахообразно вещество /кокаин/, голям брой полиетиленови празни пликчета и електронна везна. Открита и конфискувана е сумата от 8 750 лева в банкноти с друг номинал.

Софиянецът е арестуван за период до 24 часа.

Вчера, към 22 часа, чиновници на районно управление (на МВР) Приморско са направили инспекция на 20-годишен софиянец, като в хотелската му стая, намерили и иззели 200 грама марихуана. Софиянецът е арестуван за период до 24 часа.

Отново в Приморско, само че 20-ина минути по-късно - на ул. " Странджа " е спрян " Фолксваген пасат ", със старозагорска регистрация, ръководен от 19-одишна бургазлийка, която е тествана за приложимост на опиати и апарата отчел позитивна проба за съществуване на " метамфетамин ".

Водачката отказала да даде кръвна проба за химичен разбор. При инспекцията момичето предало четири хапчета MDMA / екстази/.

Очакват се детайлности от прокуратурата за ограниченията им за неотклонение!

Снимката е илюстративна
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР