Новият министър на обраната и довчерашен посланик на България в

...
Новият министър на обраната и довчерашен посланик на България в
Коментари Харесай

Новият военен министър докаран у нас сам в 100-местен самолет

Новият министър на обраната и довчерашен дипломат на България в НАТО Драгомир Заков, наподобява е осведомен в последния миг, че ще му бъде поверен поста. Той до тази заран беше в Брюксел, откъдето се прибра „ на пожар “, с цел да се закълне като министър. Окончателното си " да " Заков е получил към 11 ч. сутринта, твърди източник на Lupa.bg.

Вчера министър-председателят Кирил Петков решително разгласи пред публицисти в Министерски съвет, че името на новия министър, който сменя Стефан Янев, е проф. Тодор Тагарев, който минава за кадър на " Демократична България ", а в последната година гравитира към Политическа партия. Тази заран минути преди 11 часа, когато стартира пленарното съвещание, плъзна непотвърден слух, че в действителност различен човек, посочен от Българска социалистическа партия вместо от " Продължаваме промяната ", става министър. Кирил Петков удостовери промяната в последния миг, а съвещанието се забави с половин час. Според наш източник, Корнелия Нинова е заявила, че кандидатурата на Тагарев е " безусловно неприемлива " за левицата и тя няма да поддържа назначението му.

Така се стига до Драгомир Заков - компромисна фигура, която явно устройва всички съдружни сътрудници.

„ Новият кандидат-министър лети към България с държавния аероплан за Ваша сметка “, написа депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова в обществените мрежи и разгласява информация за полета, който идва у нас с 19 минути забавяне. Източник на Lupa.bg удостовери, че Заков е докаран с пътническия аероплан, обслужващ държавните мъже. Той е пътувал изцяло самичък в аероплан с потенциал 100 пасажера.

Неофициално един полет със самолета излиза сред 30 000 и 35 000 лева

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР