„Новият ми е супер стиснат. Постоянно си прави някакви тънки

...
„Новият ми е супер стиснат. Постоянно си прави някакви тънки
Коментари Харесай

Ето го актуалния любовник на Капитонова

„ Новият ми е супер свидлив. Постоянно си прави някакви тънки сметки, пазари се за всичко и ме излага с бакшиши по заведенията “, ожалила се рускинята Виктория Капитонова от „ Ергенът “.

Инфлуенсърката, която шокира цяла България с „ дивата си фантазия “ да има Ролекс, се е хванала с допустимо най-неподходящия мъж – свидлив паралия в пенсионна възраст. По извънредна информация на Хотарена любовникът й се споделя Дидо, по прякор Културиста, и в реалност е удивителен сребролюбец. За разлика от множеството застаряващи плейбои, които компенсират третата възраст с пословична благотворителност, чичката на Виктория цепел стотинката на две.



Тези дни двойката беше на отмора в Дубай, само че и там Капитонова не съумяла да „ намаже филията “ в прословутите молове на емиратите. Виктория излязла на шопинг, само че Дидо Културиста не спонсорирал разходката й и тя се върнала с празни ръце.

Инфлуенсърката не серпантина да се жалва пред приятелките си в Русия какъв брой стиснати били българските мъже. „ Голям проблем ми направиха за един Ролекс – била съм меркантилна и каква ли не. Но този Дидо е топа на скръндзите “, съскала от завист Капитонова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР