Новият месец започва с ретрограден Марс и тунел, образуван между

...
Новият месец започва с ретрограден Марс и тунел, образуван между
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 31 октомври до 6 ноември

Новият месец стартира с назадничав Марс и тунел, формиран сред двете затъмнения. Първото затъмнение беше на 25 октомври, а второто - на 8 ноември, което ще бъде съпроводено от пълнолуние.

Марс, планетата на действието и интензивността ще бъде назадничав от 31 октомври до 13 януари 2023 година Марс е в знака Близнаци и ще окаже по-значимо въздействие надлежно при преносимите знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

Ретрограден Марс в първите дни на преход на своето  придвижване може да внесе известни нарушавания. Необходимо е най-много при започване на седмицата да методите деликатно поради спомагателното прекосяване през тунел на затъмненията. Активни са кармични събития, които изискват нов метод, ново деяние.

През тази седмица три планети са в знака Скорпион: Слънцето, Венера и Меркурий. Този факт ще увеличи градуса на напрежението, спешните обстановки ще се изострят, а конфликтността и стремежът към налагане и надзор ще бъдат все по-явни. Този планетен пренос може да се употребява дейно, в случай че вниманието се насочи към смяна и трансформиране на остарели стратегии, партньорства, обстановки, изчистване от всичко ненужно.

През целия месец ноември дейни ще бъдат тематиките, свързани с финансови въпроси и взаимоотношения. Преосмисляне, инспектиране на вътрешните полезности и цели, на отношението към личните пари и към парите на другите.

Засилва се нуждата от поддръжката във всяка нейна форма: морална, финансова, физическа.

До 8-ми ноември Луната е растяща. Тези, които са сигурни в своите проекти, могат да слагат ново начало в една или друга област. Процесите са трансформиращи и преобразуващи в региона на основаните форми и структури, партньорствата.

Първите дни от седмицата крият съществени опасности, свързани с финансови интервенции, произшествия, спорове.

ОВЕН

През тази седмица вие в оптималната степен можете да повлияете на събитията като главните тематики ще бъдат свързани с вашата кариера, работни процеси, партньорства и взаимоотношения. Насочете вниманието си върху тези действия, в които досега сте постигнали сигурност. Марс, вашият планетен шеф е в ретроградно придвижване. В първите дни от седмицата подходете с изключително внимание. Липса на самообладание, схващане и толерантно отношение ще ви накарат да бъдете нетърпими към избрани обстановки и взаимоотношения, в следствие ще се усилват конфликтността, експанзията, импулсивността, които ще доведат до прибързани решения и разрушение на взаимоотношения. Особено деликатни би трябвало да бъдете на работното място. Избягвайте спорове с вашите шефове, сътрудници. Бъдете деликатни във воденето на договаряния, към вас могат да се върнат обстановки, свързани с минал интервал. Периодът на ретроградно придвижване на Марс е подобаващ да преразгледате договорни взаимоотношения, да усвоите нова информация или да активирате хрумвания, които отлагате отдавна. Търсете компромисите, избягвайте финансовите опасности, влагайте рационално, преразгледайте доходи и разноски, въведете баланс. Шофирайте деликатно!

ТЕЛЕЦ

Акцент освен през тази седмица, само че и съвсем през целия месец ноември  ще бъдат взаимоотношенията с вашите сътрудници персонални или настоятелен. Темата, обвързвана с партньорските взаимоотношения в допълнение е задействана от затъмненията по оста Скорпион-Телец. В взаимозависимост от това какво тъкмо желаете да постигнете във взаимоотношенията с вашите сътрудници, можете да поставите  ново начало. Решенията, които ще вземете, ще повлияят на развиването на взаимоотношенията ви за по-дълъг интервал от време. Пътят на компромиса, приемането и точната преценка ще ви оказват помощ да предприемете верните дейности. Ретрограден Марс ще задейства тематиката за вашите финанси, вероятни са повече непредвидени разноски, само че също по този начин и доходи в резултат на ваши старания от минал интервал. Времето, през което Марс е назадничав е уместно да преразгледате вашите цели и да подчините дейностите си на тях. Бъдете деликатни, избягвайте рискови финансови интервенции или вложения над вашите благоприятни условия. Погрижете се за здравето си, вероятни са вирусни инфекции.

БЛИЗНАЦИ

Новата седмица, а и месец ноември стартират с ретроградно движещ се Марс в знака Близнаци. Ситуации, които се задействаха от края на октомври ще бъдат акцент и през тази седмица. Ако резултатите, които получавате са позитивни и удовлетворителни, продължете с дейностите в тази посока. В случай, че не получавате това, което желаете се постанова да преразгледате своя метод, да вземете нови решения, да коригирате своите дейности. Седмицата ви сервира чудесни блага под формата на осъществяване на проекти, планове, които сте стартирали преди време, само че заради разнообразни условия те са били забавени или отсрочени във времето. Този интервал на позитивни резултати ще продължи във времето, всичко зависи от вашите дейности от началото на годината. Ретрограден Марс, обвързван с дейностите ще ви насочи към нуждата от преразглеждане на стартирани действия, анализиране, дотъкмяване за, когато тръгне още веднъж непосредствено да можете да постигнете съответни резултати. Възможно е вашите стремежи и тези на хора от най-близкото ви обграждане значително да се разминават. Избягвайте споровете или използвайте опциите, с цел да сложите завършек на връзки, взаимоотношения и планове, които са изчерпали своята форма.

РАК

Месец ноември е динамичен за вас. Коридорът сред затъмненията, назадничав Марс и съвкупността от планети в знака Скорпион ще усилят градуса на прочувствените прекарвания. Натовареният ви работен график в допълнение основава предпоставки за прочувствено напрежение. В региона на работните процеси, кариерно и обществено развиване тези, които са били дейни, които са вложили задоволително старания в своята активност, месец ноември отваря врата за приемане на резултати, пропорционални на дейностите. Творците, притежателите на бизнес, политическите фигури навлизат в интервал на креативност, баланс и взаимоотношение. Родените при започване на декадата ще се радват на радостни събития, позитивни моменти с обичани хора и близки. Ретрограден Марс насочва вниманието ви към това да намерите нравствен комфорт, време за себе си, за обичани занимания. В различен аспект интервалът на ретроградното придвижване на Марс ви дава опция за вътрешни разбори на живота ви, преосмисляне, закъснение на дейностите или отмора.

ЛЪВ

Вие сте един от знаците, при които тунелът на затъмненията ще внесе основни обрати и промени. Една част от процесите, които са дейни, са свързани с минал интервал. През тази седмица заложете на дипломатичния звук. При множеството от вас се постанова да създадат базисни преобразования в живота си.  Бъдете прецизни в дейностите си, стабилизирайте това, което ви носи позитивни резултати. Двете съществени тематики, които са дейни през последните месеци или години  продължават да ангажират вниманието ви – от една страна това са въпроси, свързани с дома, фамилията, средата на битие, имотни проблеми, а от друга отговорностите във връзка с работни процеси и взаимоотношения с сътрудници. Промяната, която тече в тези посоки е за да поставите ново начало, което ще сътвори по-устойчива и добра форма от съществуващата. В работната среда и партньорските взаимоотношения търсете компромисни решения, споровете могат да внесат необратими нарушавания. Избягвайте прибързани решения най-много по отношение на работни взаимоотношения, връзки с висшестоящи, които могат да внесат съществени финансови загуби, изключително за родените при започване на знака. Ретрограден Марс ще сътвори условия да преразгледате своя другарски кръг, средата, с която главно взаимодействате, с цел да извършите съоветни корекции. Бъдете толеранти, взаимодействайте, с цел да избегнете загуба на другарства. Плановете ви, свързани с  развитието ви в бъдеще също се нуждаят от преосмисляне.

ДЕВА

През тази седмица ще не престават да се развиват събитията, които сте почнали през месец октомври. Основната наклонност е обвързвана с вашата активност, кариера. С прекосяването на Марс в ретроградно придвижване се задейства интервал на засилена конфликтност на работното ви място. На дневен ред ще бъдат процеси, почнали преди време, които в този момент ще изискват повече внимание от ваша страна, преразглеждане на дейности, основаване на нова тактика за усъвършенстване на  дейността ви. В различен аспект тези планове, които не сте осъществили до момента, били са стопирани заради избрани условия, от тази седмица и в идващите месеци ще се активарат и развиват по нов метод. Бихте могли да пренасочите вниманието си към възстановяване или увеличение на вашите приходи, финанси. Придържайте се към опазване на тези структури и действия, които до този миг ви подсигуряват постоянни доходи. Преразгледайте вашите проекти свързани с бъдещи цели.

ВЕЗНИ

Седмицата значително ще бъде естествено продължение на миналата. Съвкупността от планети в знака Скорпион слагат акцент върху тематики, свързани с вашите финанси, ценностна система, цели. Съществуват удобни благоприятни условия, които ви дават шансове да подобрите финансовото си положение или да отбраните ползите си. При някои  представители на знака са вероятни приходи на спомагателни финанси заради повишен размер от работа или дейни старания. И в двата случая измененията, които се задвижват, ще задействат нужда от преоценка на вашите цели. Възможни са нараснали разноски, само че в  най-благоприятен случай те са потребни вложения във вас самите или към околните ви. Тунелът на затъмненията ще върне към вас благоприятни условия, свързани с минал интервал. Това могат да бъдат: оферти, които сте получили преди време, активиране на ваша заложба, посредством която можете да увеличите приходите си, разплащане на остарели отговорности или нужда от реализиране на баланс сред вашите пари и парите на колегата.  На работното място получавате поддръжка от страна на престижи, а това ще се отрази върху избора на цели свързани с развиването ви в бъдеще. Ретрограден Марс също ще ви задейства в посока преразглеждане на проектите, свързани с бъдеще.

СКОРПИОН

Мнозина от вас слагат началото на новата слънчева година, която стартира от рождения ви ден. Новолунието в знака Скорпион от 25 октомври ви дава опция за ново начало, което ще бъде обвързвано с привършване на тематики от минал интервал. Силата, динамичността, силата, която усещате ще ви даде мощен подтик за нещо ново, по-прогресивно. Венера, планетата на любовта, чара, хубостта, парите е във вашият знак. Чувството ви за значителност, желанието ви за взаимоотношение, наслада и развлечение ще ви оказват помощ да въздействате на събитията и да ги насочвате съгласно вашите полезности и стремежи. Ще постигате с лекост това, което е значимо за вас към този миг, прилагайки дипломатичност и толерантно държание. Сега е моментът да завоювате по-престижни позиции, да си осигурите по-добро място в обществената ранглиста, да поставите ново начало в живота си в определено от вас направление. През тази седмица отдайте особено внимание на вашите финансови каузи. Не предприемайте финансови опасности, изтегляне на заеми, насочете се към разплащане на отговорности в случай че имате такива. Напрежение в персоналните взаимоотношения или взаимоотношения с вашите настоятелен сътрудници съществува като наклонност за родените през втората декада.

СТРЕЛЕЦ

През тази седмица продължете с тези дейности, които ви носят позитивни резултати. Активност във връзка с нещо ново могат да предпримат тези от вас, които са сигурни в посоката. Новата седмица стартира с назадничав Марс във вашия противопоставен знак Близнаци. Тази планетна позиция ще задейства, тематики свързани с вашите партньорски взаимоотношения в персонален или настоятелен проект. Възможно е да се възстановят остарели, неизяснени обстановки, които да доведат до съществени спорове, привършване на партньорства, които са изчерпали своята форма. Възможно е планове, свързани с вашата лична активност, които по една или друга причина не са били задействани по време на назадничав Марс да получат ново развиване. Намирате се в интервал, който изисква преосмисляне на живота ви до момента, с цел да може след Новолунието в знака Стрелец, което е на 24 ноември да поставите ново начало. Повечето от вас се нуждаят от отдръпване и тип преосмисляне на това, което сте основали и постигнали на този стадий, разбори и преоценки. Но този интервал е и извънредно удобен да извършите нови избори според от това кое е скъпо и предпочитано за вас.

КОЗИРОГ

Голяма част от вас усещат прилив на сила, убеденост и мощно предпочитание да внесат смяна в живота си, да изберат нова посока, да стартират нещо ново. Желанието ви за дейни дейности е в региона на средата на битие, приятелският кръг. Възможно е да преоткриете себе си посредством присъединяване в групи, свързани с вашите ползи. Шансовете ви за възстановяване на приходите се покачват, само че е належащо в оптималната степен да бъдете прецизни при започване на нови бизнес инициативи. Марс, планетата на дейностите е назадничав и ще върне към вас благоприятни условия от минал интервал. Това могат да бъдат планове, оферти, свързани с главната ви  активност. Избягвайте сериозния звук, намалете своята придирчивост и се старайте да не образувате спорове на работното място. Направете значими промени в метода си на живот като започнете фитнес, стратегия здравословен метод на живот. Грижете се за здравето си. Избягвайте пренатоварването, както физически по този начин и прочувствено.

ВОДОЛЕЙ

Месец ноември, тунел на затъмненията и ретроградно придвижване на Марс. Трите планети в знака Скорпион слагат акцент върху вашата работа, кариера, обществено развиване. Това е времето, когато можете да покажете на какво сте способни, да дадете най-хубавото от себе си и да постигнете високи резултати. Все отново не забравяйте, че интервалът като цяло носи напрежение, отпечатък от предишното, който би трябвало да бъде разчупен посредством нови избори, отговорности и дейности. Можете да поставите ново, по-успешно начало в посока кариерно развиване, обществен статус или взаимоотношения с шефове и престижи. Това може да бъде началото на вашата независима активност, за която се настройвате отдавна. Събитията са такива, че изискват една по-стабилна подготовка от ваша страна. Ако не сте подготвени, изчакайте до точния миг за деяние. Миналото също ще ви припомня за себе си по един или различен метод. Възможно е мнозина да са изправени пред някакъв избор, който ще ви накара да изберете сред съществуващо състояние или  нещо ново. Решенията ви ще имат съответно отражение върху публичното ви състояние, непоклатимост или взаимоотношения, които са предпочитани за вас или въздействат на развиването ви в бъдеще.

РИБИ

През тази седмица можете да повлияете върху събитията като ги насочвате в мечтаната от вас посока. Месец ноември е подобаващ  да се концентрирайте върху цели, свързани с вашето развиване в бъдеще, продължение на обучение или пътешествия до далечни екзотични места. За някои от вас това е интервал на разширение на личните граници или споразумяване на юридически въпроси. Късметът е на ваша страна, Юпитер, планетата на шанса още веднъж транзитира през вашия знак и всичко това отваря благоприятни условия, свързани с пътувания, нови запознанства, които ще внесат смяна в  средата ви или могат да преминат в постоянни партньорски връзки.  Възможно е в този момент да започнете нещо ново, лична активност или да разширите съществуваща. Получавате поддръжка от страна на значими за вас персони, което ще се отрази в позитивна посока и на финансовото ви положение. С прекосяването на Марс в ретроградно придвижване ще се задействат процеси, които са почнали през миналите месец най-много в региона на вашите дом, семейство, взаимоотношения с родственици, споразумяване на имотни проблеми. Можете градивно да въздействате в случай че започнете усъвършенствания, свързани с дома или работа в посока възобновяване на нарушени взаимоотношения.

Успешна седмица за всички зодиакални знаци!

Нина Ненова, астролог
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР