Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг иска да

...
Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг иска да
Коментари Харесай

Тен Хаг дава началото на революцията в Манчестър Юнайтед със звезда на Челси

Новият управител на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг желае да притегли звездата на Челси Н'Голо Канте, с което да даде старт на революцията в отбора на „ алените дяволи “, твърди „ Mirror “. На 31-годишния полузащитник му остава единствено още една година от контракта му с клуба от „ Стамфорд Бридж “ и Тен Хаг има вяра, че французинът към момента има способността, опита и желанието да помогне на младите играчи в Юнайтед през идващия сезон.

Канте се причисли към Челси през 2016 година за сумата от 32 милиона паунда от Лестър, няколко седмици, откакто завоюва купата във Висшата лига с „ лисиците “. Нисичкият халф стана първият състезател след Ерик Кантона, който печели две поредни трофеи от Висшата лига с два разнообразни клуба, откакто подвигна трофея на идващия сезон и с лондончани.

Юнайтед имат вяра, че трансфер на Канте е постижима цел, защото се чака мениджърът на „ сините “ Томас Тухел да направи промени, в случай че получи забележителен бюджет за прехвърляния от новия притежател Тод Боели.

Тен Хаг има вяра, че халфовата линия на Юнайтед се нуждае от фрапантна смяна, с цел да стане тимът по-енергичен, съдбоносен и конкурентоспособен. Нидерландецът следи и звездата на Монако Аурелиен Чуамени и полузащитникът на Барселона и някогашен негов състезател в Аякс Френки де Йонг.

Английският национал Деклан Райс също е свързван с трансфер на „ Олд Трафорд “, макар че Уест Хем е сложил умопомрачителна цена от 150 милиона паунда за своя футболист. Смята се също, че 23-годишният футболист няма действителен интерес да се причисли към Юнайтед в близко бъдеще, тъй като желае да играе в Шампионска лига, а „ алените дяволи “ не съумяха да се класират за присъединяване в шампионата през идващия сезон.

Тен Хаг и Юнайтед имат вяра, че Канте към момента има какво да предложи и може да добави качество към халфовата линия. Канте се потвърди като благонадежден състезател и е изиграл над 100 мача за Челси и Франция през последните два сезона.

Освен че завоюва Световното състезание с Франция през 2018 година и Висшата лига в първия си сезон в Западен Лондон, Канте победи още в Шампионска лига, Лига Европа, Супекупата на Европа, ФА Къп и Световното клубно състезание.

EXCLUSIVE: Erik ten Hag targets Chelsea midfielder N'Golo Kante as first Man Utd signing in overhaul
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР