Новият лот на автомагистрала Струма“ изцяло разбива стереотипа за пътна

...
Новият лот на автомагистрала Струма“ изцяло разбива стереотипа за пътна
Коментари Харесай

Модерни зони за отдих на шофьорите предлага новата отсечка от АМ „Струма“

Новият лот на автомагистрала „ Струма “ напълно разрушава стандарта за пътна права в България и разкрива нови хоризонти за развиване на транспортния и туристическия отрасъл посредством модерни технологии за сигурност, построени благодарение на Оперативна стратегия „ Транспорт и транспортна инфраструктура “.
 
В цялостна услуга на бизнеса в правата са обезпечени приветливи зони за отдих, които поради наложителните почивки за професионалните водачи, са значим фактор тежкотоварният трафик да избра България за маршрутите си.

„ Шофьорите употребяват паркинга, могат да се изкъпят и обръснат, има постоянно топла вода и постоянно е топло. Смятам, че това е плюс като цяло за бизнеса “, изяснява Ива Димитрова, шеф на компанията, поддържаща паркингите на Автомагистрала „ Струма “.
 
„ Паркингът е прекрасен. Има тоалетна, чисто е, хубаво е “, споделя и сърбинът Сладжан Станойкович, водач на тежкотоварен камион. Българският му сътрудник Димитър Цеков добавя, че с помощта на новите паркинги има къде да спре и да направи пауза, и да спи умерено.

   с Министерство на превоза и известията
 Зоните за отдих са опция и за хилядите рейсове, пътуващи от и за Гърция, също да има къде да стопират за пауза, а това носи добавена стойност на услугата, която родните туроператори оферират.
 
„ Изключително значимо и належащо за всички, които пътуват с рейсове. Същото се отнася и за самостоятелните туристи, пътуващи със личен превоз “, разяснява нововъведенията и Здравка Чимева, представител на туроператорска компания.
 
На Автомагистрала „ Струма “ са построени интелигентни системи за уведомяване, като цялата информация се свежда до водачите във тип на предизвестия на специфични табла.
 
„ Предупреждаваме за безусловно всички типове сюжети – мъгла, мощен непряк вятър, дъжд, изобилен снеговалеж “, изяснява Иван Кунев от Областно пътно ръководство Благоевград.

За водачите това е извънредно скъпо – по този начин всеки може да се ориентира и в случай че има мъгла на пътя да вземем за пример, да провежда времето си по този начин, че да дойде в точния момент.
 Министерство на превоза и известията
Със средства от Европейския съюз и тунел „ Железница “ по Автомагистрала „ Струма “ - най-дългият тунел в България, ще разполага с най-модерните системи за сигурност и реакция при повреди, само че и с нещо доста повече – хеликоптерна площадка от южната страна на оборудването, която ще подсигурява намесата на въздушна кола за спешна помощ при положение на нужда.
 д Министерство на превоза и известията
.wrap-banner> *:before,.wrap-banner::before { content: ``; }.banner-position-right { margin-bottom: 0px; }

Специално.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } КоментариВход-->
Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие. Коменти
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР