Новият хотел Aman New York разполага с гигантски спа център,

...
Новият хотел Aman New York разполага с гигантски спа център,
Коментари Харесай

Стая за $3 900 на вечер: Разходка в най-скъпия хотел в Манхатън

Новият хотел Aman New York разполага с великански спа център, необикновен 20-метров плувен басейн с огнища и камина във всеки апартамент, написа.

Разположен до Сентръл парк на Пето авеню в емблематичната 30-етажна постройка Crown, проектирана от архитектите на Grand Central Station Warren & Wetmore, това е най-скъпият хотел в града.

Началната цена на стаите? 3900 $ на вечер. Но пък какви стаи, написа Daily Mail.

Premiere Suite, да вземем за пример, е шедьовър – 75 квадратни метра успокоителен разкош с привлекателен изчистен тип, който, както и останалата част от хотела, е въодушевен от азиатския генезис на Aman (Amanpuri - флагманът на портфолиото на Aman от 34 парцела, е открит на тайландския остров Пукет през 1988 г.)

Има още голяма независима овална вана и огромни двойни кревати с матраци за 15 000 $. Това е и единственият хотел в Ню Йорк, предлагащ работеща камина във всеки апартамент.

В Aman New York няма дребни стаи. Само 83 големи жилището – плюс 22 резиденции.

Хотелът е ситуиран на етажи от 7 до 30 в постройката, като под него се намират търговски обекти от висок клас, като Zegna и Bulgari.

Гостите закусват в италианския ресторант на 14-ия етаж – Arva – до който се стига през рецепцията и атриума с двойни колони, изпълнен с камини, роял, изискани столове в сиви нюанси, дивани и бляскав бар, посещаван от красиви дами в дизайнерски облекла.

Хотелът предлага и японски ресторант, наименуван Nama.

Забележителният джаз клуб на Aman разполага със сцена с пиано Steinway за реализатори и най-съвременна озвучителна система.


Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР