Новият главен изпълнителен директор на Audi ще бъде директорът по

...
Новият главен изпълнителен директор на Audi ще бъде директорът по
Коментари Харесай

Новият шеф на Audi идва от конкурента BMW

Новият основен изпълнителен шеф на Audi ще бъде шефът по покупките на BMW Маркус Дюсман, пишат през днешния ден немски медии. Както е известно марката Audi е в състава на концерна Volkswagen Group и е измежду директните съперници на баварските коли в премиум сегмента.

Експертът по създаването на мотори Маркус Дюсман, е вторият висококвалифициран експерт от BMW, който минава във VW Group след заминаването на Херберт Дийс през юли 2015 година, с цел да стане оглави марката VW. Дийс към този момент заема поста изпълнителен шеф на VW Group от април тази година.

От BMW оповестиха в понеделник вечерта напускането на Дюсман по " персонални аргументи ", без да дават спомагателни детайлности. Дюсман ще заеме новата си позиция " незабавно щом той бъде в положение да го направи ", споделиха от VW Group във вторник, осведоми Auto Motor und Sport.

Групата Volkswagen се нуждае от нов изпълнителен шеф в Audi след арестуването на някогашния началник Руперт Щадлер в средата на юни, като част от по-широко следствие за измамата с нездравословните излъчвания на премиум марката. След задържането на Щадлер, Audi назначи своя началник по продажбите Брам Шот като краткотраен заместител. VW и Audi обявиха, че считат Щадлер за почтен, в случай че не се потвърди друго.

Маркус Дюсман е дава отговор за мрежата от купувачи и снабдители на BMW от октомври 2016 години.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР