Новият филм Фантастични животни“ хвърля бомба: Магьосникът Дъмбълдор е гейОт

...
Новият филм Фантастични животни“ хвърля бомба: Магьосникът Дъмбълдор е гейОт
Коментари Харесай

Новият филм „Фантастични животни“ хвърля бомба: Магьосникът Дъмбълдор е гей

Новият филм „ Фантастични животни “ хвърля бомба: Магьосникът Дъмбълдор е гей
От „ Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд “ се чакат отговори на доста въпроси.

Откакто бе пуснат филмовият откъс на продължението на „ Фантастични животни “ („ Fantastic Beasts “), се носят какви ли не клюки. Докато върлите почитатели на Хари Потър бяха разчувствани от откровението на Нагини, змията домакински любим на Волдеморт, имаше нещо, от което бяха разочаровани, написа Дейли Стар.

Имаше звук от тематики в поредицата "Хари Потър", които останаха недокоснати, като множеството от тях заобиколиха индивида, обкръжен с най-вече секрети, Албус Дъмбълдор.

Феновете чакаха да чуят повече за младите му години - и „ Фантастични животни “ направи тъкмо това – повиши градуса на любознанието още повече.

Фенове чакаха да схванат всичко за по-малката му сестра, Ариана, след теорията, че тя е „ Обскурус “, т. е. магьосница или вълшебник, който лишава магическите качества.

И макар че се надяват да чуят повече за Ариана, най-голямото нещо, което почитателите чакат, е да чуят за любовния живот на Дъмбълдор, откакто авторката на книгите Дж. К. Роулинг загатна, че Дъмбълдор е гей и е бил влюбен в Гринделвалд преди години.

Предполагаше се, че идния филм няма да засегне това, само че режисьорът Дейвид Йейтс разкри друго.

След като той сподели, че сексуалността на Дъмбълдор не е "изрично" ясна, по-късно обясни какво има поради в списание Емпайър.

Той сподели: "В предходното изявление не споделих, че Дъмбълдор не е гей. Тази част от големия роман, който Джо основава, не се концентрира върху неговата половост, само че ние не я отхвърляме или скриваме.

Има няколко подиуми, които заснехме, с доста чувствени моменти сред него и младия Гринделвалд “.

След което Йейтс добави: "Ядката на историята не е в това в този незабравим филм, само че в него е ясно това, което виждате... че Дъмбълдор е гей."

Принудихме да разкрием неговата половост, тъй като почитателите не са удовлетворени от това връзката на Дъмбълдор с Гринделвалд да остане неразбираема. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР