Новият Ерген вече е ясен, а коментарите в социалните мрежи

...
Новият Ерген вече е ясен, а коментарите в социалните мрежи
Коментари Харесай

Ергенът Евгени пожела нещо много неочаквано на новия

Новият " Ерген " към този момент е явен, а мненията в обществените мрежи за него валят като из ведро. Това е синеокият красавец Александър Младенов, а повода е очевидна - той има всичко, което кара дамите да му се лепят - млад, хубав, богат и доста забавен като персона.

Коментарите за него занапред предстоят, само че нямаше по какъв начин да бъде подминат един съответен, тъй като идва не от кого да е, а от сътрудника му в последния сезон на сантименталното риалити в ефира на bTV - Евгени Генчев.

В стори в профила си в обществените мрежи пианистът със международна популярност пожела триумф на новия най-желан тв ерген в страната и небрежно завоюва доста позитивни точки поради колегиалността си.

 undefined

 undefined

За разлика от него, първият, Виктор Стоянов, не е намерил за добре да каже и една дума. Поне до момента.  И както може да си визиите - това провокира всеобщо отрицание в мрежата.

 undefined

За разлика от Виктор, Евгени добре си употребява известността все още - към този момент има зад тила си три концерта в три от най-големите градове у нас, настрана води и курс по пиано за млади музиканти, развива и рекламния си бизнес. 

  " На добър час, Алек! Пожелавам ти да намериш това, което търсиш! ", написа Евгени в профила си.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР