Новият ерген - Евгени Генчев успя да плени зрителките на

...
Новият ерген - Евгени Генчев успя да плени зрителките на
Коментари Харесай

Показа ли си истинското лице миловидният Евгени Генчев?! (СКАНДАЛЪТ е нечуван)

Новият ерген - Евгени Генчев съумя да плени зрителките на Би Ти Ви на възраст от бебе до баба и да ги накара да се умилят пред чистия му облик и неоспорим детски сексапил. Дали обаче това е същинското лице на сладура, или зад усмивката се крие неподозирано характерче...

Във второто май се убеди не различен, а водещият Цитиридис, който не се посвени да изложи Евгени пред цяла България и да го упрекна в неистина. Оказа се, че Николаос е отишъл в Турция по време на фотосите на " Ергенът " и е направил уговорено изявление с Генчев.

С това той е бил сигурен, че ще вдигне рейтинга на шоуто си, което така и така едвам крета в ефира, само че... е изял балтията. Разбира се, Евгени е приказвал с Цитиридис и двамата са създали въпросното изявление, което даже се е получило доста хубаво.

В мига, в който то завършило обаче, пианистът настоял Цитиридис да не го излъчва. Ей по този начин - решението му било ненадейно и изрично, а гъркът останал с вързани ръце. Това безусловно предиздвикало Николаос да побеснее и с право, като не скри възприятията си и в ефир.

" Не го знам какво му е било на акъла и за какво ми забрани да пущам към този момент уговореното изявление, само че да... пианист е индивидът и нотите са му по-силни от думите. Каза ми единствено, че красивото било невидимо за очите, по тази причина да не излъчвам диалога ни... Иди, та разбери ", разяснява Цитиридис, очевидно ядосан.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР