Новият епизод на Саут Парк, в който сеосмиватпринц Хари и

...
Новият епизод на Саут Парк, в който сеосмиватпринц Хари и
Коментари Харесай

„Саут Парк“ разстрои Меган Маркъл, осмивайки нея и принц Хари

Новият епизод на " Саут Парк ", в който сеосмиватпринц Хари и Меган Маркъл, не се е харесал на кралската двойка, оповестява " Индипендънт ". Миналата седмица анимационният сериал за възрастни насочи вниманието си към двойката в епизод, озаглавен " The World-Wide Privacy Tour " ( " Световно турне за право на персонален живот " ).

Въпреки че имената им не са категорично упоменати в епизода, показаните герои наподобяват на живеещите в Съединени американски щати херцог и херцогиня на Съсекс. Те са червенокос принц и брачната половинка му, носещи облекла, които припомнят облеклото на Хари и Меган.

Сериалът е прочут с пародирането на американския народ, на разнообразни техни привички и навици. В предишното дуото Мат Стоун и Трей Паркър се е прицелвало в персони като Доналд Тръмп, Кание Уест и Мел Гибсън.

Последният епизод демонстрира по какъв начин принцът популяризира книга, озаглавена " Waaaagh ", която наподобява като отпратка към записките на Хари - " Spare ", оповестени през януари. Принцът предизвикамножество отрицателни реакции с разкритията, които направи в автобиотрафията сии към момента не е ясно дали ще участва на коронацията на неговия татко Чарлз III.

Епизодът споделя по какъв начин двойката взема решение да се реалокира в малко градче, където стартира обиколка под мотото " ние желаеме дискретност ". Принцът и херцогинята на Съсекс са показани с табели, на които написа " желаеме си персоналния живот " и " не ни гледайте ". В епизода те също по този начин обмислят наемането на бранд управител, който маркетира Маркъл като " момиче от женски клуб, актриса, инфлуенсър и жертва ".

Героят на Хари обръща тил на обиколката за " дискретност ", заявявайки: " Опитът да се превърнем в марка просто ни трансформира в артикули. Край на списанията и предаванията на Netflix, можем просто да живеем естествен живот ". Но когато той си потегля, героинята на Маркъл остава на турнето, оставяйки брачна половинка си самичък.

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР