Новият епизод на идва с неустоими предложения, много ревност, сблъсъци

...
Новият епизод на идва с неустоими предложения, много ревност, сблъсъци
Коментари Харесай

Дълбока тайна излиза наяве в новия епизод на „Не така, брат“

Новият епизод на идва с неустоими оферти, доста ревнивост, конфликти и откриване на една дълбока загадка. Какво ще разклати любовните връзки за всички двойки в сериала? Разберете в най-новия епизод на.

Мишо изпитва неустановеност на любовния фронт, тъй като му се коства, че неговата обичана Блага непрекъснато му насочва рецензии. Във всяка дума на обичаната си той чува намек и от ден на ден стартира да се тормози, че краят на връзката им наближава. Реални ли са терзанията му и в действителност ли Блага е разочарована от него?

При другата двойка - Дидо и Беатрис , връзките също са съществено разтърсени, тъй като в годината на своето дипломиране, Дидо демонстрира безгрижно отношение към изпитите, които му предстоят. Това предизвика Беатрис да му сложи ултиматум – той би трябвало да увеличи триумфа си и в подмяна ще може да се радва на всички богатства, които му дава тяхната връзка. Сериозността на обстановката стимулира Дидо и той изкарва отлична оценка при красивата нова учителка по философия – Тодорова, което ще даде спомагателен мотив за ревнивост на Беа.
Оказва се, че Тодорова, в чийто облик виждаме Ванеса Георгиева, добре позната на почитателите от уеб комедията „ Апартамент 404 “, съществено ще разклати връзките на героите в сериала.  
 Дидо NOVA
Докато двамата братя се борят за обичаните си, една огромна и от дълго време криена загадка от страна на преподавателите Дочев и Велева, ще излезе нескрито. Появата на Тодорова , ще обърка тотално връзките сред Велев и Дочев , тъй като Велева среща конкуренция в лицето на младата си колежка. А всичко това е предизвикано от дейностите на Дочев – той се впуска да изготви подготвителна стратегия на Тодорова и това няма да се изтълкува добре от Велева.
 Велева, Дочев, Тодорова NOVA
Чувствайки се застрашена, Велева взема решение, че ще премине границата, която сама бе наложила в романса с учителя по физическо и ще даде воля на възприятията си. Точно в този миг, обаче дъщерята на Дочев – Блага , се появява и схваща за тайната им връзка.

Ще се разделят ли Мишо и Блага? Има ли бъдеще връзката сред Дочев и Велева? Ще успее ли Беа да стимулира Дидо и той да стартира да мисли за бъдещето си? Новият епизод на разкрива тайните във.

Може да следите всяка сряда във
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР