Новият директор на БНТ Емил Кошлуков смята да залага изключително

...
Новият директор на БНТ Емил Кошлуков смята да залага изключително
Коментари Харесай

Емил Кошлуков: За 30 години не може да се възстанови онова, което комунистите съсипаха за 45 години!

Новият шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков счита да залага извънредно доста на религиозни излъчвания по Националната телевизия. В тази връзка той разгласи, че „ Вяра и общество “ няма да се пипа, без значение какъв му е рейтингът.

 

Явно рейтингът му в действителност не е висок, което породи слуховете, че предаването ще бъде свалено от ефир. Самият шеф на малкия екран обаче се застъпи за него.

Емил Кошлуков счита българите за атеисти

Причината е, че Емил Кошлуков е извънредно набожен и набожен в Бог човек. За слабата гледаемост на „ Вяра и общество “ той упреква комунистите, които съгласно него са разрушили връзката сред българина и Господ, написа Plovdiv24.bg.

„ В продължение на 45 години в България властваше формален атеизъм. Затова имам вяра, че през днешния ден хората имат потребност от доста повече религиозно образование и култура, тъй като връзката им с Бог сега е изгубена. “, отбелязва Кошлуков.

По всичко проличава, че той смята, че за тези 30 години, в които у нас е народна власт, хората не са съумели да преодолеят контузиите, които социализмът им е нанесъл във връзката с Господ и по тази причина и до през днешния ден има доста българи, които са атеисти.

Емил Кошлуков отново наплю комунистите

Кошлуков постоянно се е изказвал срещу комунистите. Преди година в изявление за „ 24 часа “ той ги дефинира като безродници и безбожници, тъй като ненавиждат себе си, т.е. личната си страна и вяра.

Кой е Емил Кошлуков и за какво ненавижда комунистите

Всъщност Емил Кошлуков има персонален претекст да ненавижда комунистите. Именно те го вкараха в пандиза преди 35 години поради протест в казармата.

Бъдещият тогава публицист прекара зад решетките няколко години, които дефинира като най-големия призрачен сън в живота си. Затова и до през днешния ден ненавижда всичко обвързвано със социалистическия строй.

Той постоянно е бил западно насочен, защото има цели 5 години следване в Калифорнийския университет в Съединени американски щати. След като се завърна в България, бе замесен в политическия живот у нас от Симеон Сакскуборготски, който го направи народен представител.

Емил Кошлуков смени много малките екрани, само че на всички места, където е бил, е приказвал срещу комунистите. Така беше и в „ Евроком “, и в „ ТВ7 “, и в „ Алфа “, по този начин е и в Българска национална телевизия в този момент.

„ Комунистите са нещастни хора, които бълват омразата си на открито, с цел да не експлодират. Животът им е печален, тъй като не намират себе си, нямат опора. “, споделя още журналистът.

Сменят водещия на „ Вяра и общество “

Относно предаването „ Вяра и общество “, то ще остане, само че най-вероятно с нов водещ. Кошлуков подвигна мерника на Горан Благоев, който упрекна, че е подлагал на критика държавното управление и Българската православна черква.

Горан Благоев подлага на критика държавното управление и БПЦ

Главата на водещия ще падне поради предаването от 6 юни, в което се прави връзка сред страната и нашата черква. Заглавието на този епизод е „ Одържавена ли е Църквата в България? “.

Това е разгневило Кошлуков, който намира за непотребни сходни полемики и възприема като открити рецензии към Църквата въпроси от този вид. Дали мнението му няма общо и с властта в страната, не се знае.

В момента Горан Благоев е в болничен и изчаква да отмине абсурда. Той към този момент разгласи, че епизоди от предаването му няма да се повтарят през летния отпускарски сезон, което е първият знак, че ще бъде заменен.

„ Ако Благоев не успее да обезпечи плурализъм в предаването, ще би трябвало да го сменим. “, безапелационен беше Емил Кошлуков пред Съвет за електронни медии

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР