Новият български филм, който обещава да бъде един от хитовете

...
Новият български филм, който обещава да бъде един от хитовете
Коментари Харесай

Новият български филм „Привличане“ с предпремиера и фен среща с актьорите и в Благоевград

Новият български филм, който дава обещание да бъде един от шлагерите на 2018 година – „ Привличане “, ще бъде показан представен предпремиерно в Благоевград. Първата прожекция ще бъде на 20 февруари от 22.00 часа в кино Cinemax, оповестиха от общината.

Почитателите на седмото изкуство ще имат опция да се срещнат и с обичаните си артисти преди прожекцията. В центъра на сюжета на „ Привличане “ е завладяваща история за триумфа, упоритостите и любовта, разкриваща доста настоящи и всемирен тематики, които вълнуват всички генерации, а изключителната танцова хореография и динамичността на лентата ще я създадат друга и запаметяваща се.


Лентата ни среща с обичаната на всички учителката по история и инструктор по танци – Лора Ангелова (Яна Маринова), която е въвлеченa в борба за директорското място в елитната частна гимназия, където преподава. Докато борбата прераства във война сред нея и краткотрайно изпълняващата длъжността Великова (Койна Русева), Лора би трябвало да жонглира сред проблемите и възприятията си към новоназначения преподавател по музика Калин Соколов (Александър Сано). Междувременно в класа на Лора се завихря напълно обособена конспирация – дъщерята на главния спонсор на елитната гимназия Диана (Луиза Григорова-Макариев) е красива и секси лигла, която не пропуща да показва уменията си на манипулатор. Като за начало Диана съумява да забърка скандал сред звездната двойка Васил (Живко Симеонов) и Соня (Радина Боршош) и да ги раздели. Но какво ще се случи, когато ползите й я сблъскат с преподавателите и изоставен рамките на учебното заведение? Кино Синемакс и Община Благоевград провеждат среща преди събитието с някои от актьорите, за може техните фенове да зададат своите въпроси, да вземат подписи и да си създадат общи фотоси. В продукцията на режисьора Мартин Макариев вземат участие Яна Маринова, Александър Сано, Луиза Григорова-Макариев, Радина Боршош, Башар Рахал, Койна Русева, Владо Пенев, Живко Симеонов, Михаил Недялков и други

Филмът „ Привличане “ потегля по кината на 23.02.2018 г.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР