Новият албум на групата Бон Джоуви ще се казва Bon

...
Новият албум на групата Бон Джоуви ще се казва Bon
Коментари Харесай

"Бон Джоуви" обяви името на новия си "социален" албум

Новият албум на групата " Бон Джоуви " ще се споделя Bon Jovi: 2020. Вокалистът Джон Бон Джоуви разгласи името от сцената на музикалния фестивал Runaway to Paradise, който се организира на борда на средиземноморски круиз, плаващ от Барселона до Палма де Майорка, оповестява изданието " Варайъти ".

Рокерът от Ню Джърси разяснява заглавието с думите: " Това ще е година на избори, тъй че за какво не? " Другата причина за името той изяснява с това, че след издаването на предходния дългосвирещ запис на групата от 2016 This House is Not For Sale, който той дефинира като по-личен, в този момент музикантът има " ясна визия, движейки се напред ".

Бон Джоуви добавя, че албумът ще визира доста по- " обществено осъзнати " тематики, измежду които ще са песни за ветерани с разстройства от посттравматичен стрес и скорошните престрелки в Охайо и Тексас.

Изпълнението на групата в границите на круизния фестивал трябваше да бъде на главната му сцена, само че поради стихия бе преместен на закритата му сцена. Там срещата с публиката е включвала освен музикални осъществявания, само че и сесия с въпроси и отговори сред публиката и изпълнителите. На нея Джон Бон Джоуви е споделил, че песните, които му се желае той да беше написал, са Pride на U2, Born to Run на Брус Спрингстийн, всяка от песните на " Бийтълс " и The Boys of Summer на Дон Хенли.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР