Новият 47-и парламент ще бъде различен от предишните - ще

...
Новият 47-и парламент ще бъде различен от предишните - ще
Коментари Харесай

ДПС обещава диалог и решения в новия парламент

Новият 47-и парламент ще бъде друг от предходните - ще има единодушие за целите на страната, съобщи пред телевизия НоваНюз Джейхан Ибрямов от Движение за права и свободи.

Той заяви, че от партията имат има доста добре развита стратегия за районите и за цялата страна. От Движение за права и свободи постоянно са били за експертен кабинет, само че това не се е осъществило през последните 12 години, нито през последните месеци на ръководството на служебното държавно управление.

Според него Движение за права и свободи в никакъв случай не е било в изолираност и всеки е водил разговор с тях, само че добави, че партията не взе участие в подмолни такива.

Джейхан Ибрямов е смутен от обстоятелството, че компании, които употребяват държавен запас, подкрепят политическа партия в акцията със обилни суми. За него това не могат да бъдат партии на смяната, нито да приказват за честност. " Продължаваме промяната " е президентска партия, тя е на Румен Радев, той отбрани клетвопрестъпничеството на Кирил Петков ", добави Ибрямов.

Относно своя съпартиец Делян Пеевски, политикът счита, че медиите са го трансформирали в универсално зло, само че това е мит, който ще се изчерпа, и скоро ще се появи някой различен. " Всичко, което излезе за нашия сътрудник, са трудове по медиите и ние нямаме подозрения в него ", добави той.

За пандемията от COVID-19 Джейхан Ибрямов счита, че са били проспани доста месеци по повод ограничение задълбочаването на здравната рецесия. " Сега се виждат резултатите. Служебният кабинет на Румен Радев и здравния министър не се оправиха със обстановката. Здравният документ е значим, само че бе несвоевременно въведен ", заключи той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР