Новият, 25-и поред филм за Джеймс Бонд вече има официално

...
Новият, 25-и поред филм за Джеймс Бонд вече има официално
Коментари Харесай

Новият филм за Джеймс Бонд вече има официално заглавие

Новият, 25-и подред филм за Джеймс Бонд към този момент има публично име и премиерна дата. Той ще се споделя No Time to Die (от англ. " Няма време за умиране " ) и ще е на огромен екран през април 2020 година., оповестиха неговите продуценти във вторник, съобщи " Ройтерс ".

Във Англия почитателите на поредицата ще могат да го гледат от 3 април, а в Съединени американски щати - от 8 април, се схваща от написаното в формалния профил на 007 в " Туитър ".

Снимките на новата продукция, известна до момента с името " Бонд 25 ", започнаха в Ямайка през април тази година, когато бе оповестено, че носителят на " Оскар " Рами Малек ще играе ролята на злодея.

Даниел Крейг удостовери петото си присъединяване в ролята на известния английски скришен сътрудник още през 2017 година.

Продуцентите оповестиха във вторник още, че в новия филм феновете ще видят Бонд да се любува на спокоен живот в Ямайка, откакто напуща дейната си работа, до момента в който негов остарял другар от Централно разузнавателно управление на САЩ не се свързва с него с молба за помощ.

Така Бонд още веднъж се оказва на задача да избави похитен академик, с което се озовава на пътя на тайнствен изверг, въоръжен с рискова нова технология.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР