Новия собственик на социалната мрежа Туитър (Twitter) Илон Мъск е

...
Новия собственик на социалната мрежа Туитър (Twitter) Илон Мъск е
Коментари Харесай

След сечта в Туитър, Мъск нареди с мейлна останалите служители: Без повече дистанционна работа!

Новия притежател на обществената мрежа " Туитър " (Twitter) Илон Мъск е съобщил на чиновниците си с имейл, че към този момент не се позволява отдалечена работа, оповестява " Блумбърг ".

Милиардерът предизвестява също по този начин, че " предстоят сложни времена " и няма метод " да бъде подсладено посланието " за икономическите вероятности и метода, по който те ще обиден компании, подвластни от приходите от реклама като " Туитър ".

Новите правила, които влизат в действие неотложно, ще изискват чиновниците да бъдат в офисите най-малко 40 часа седмично, добавя Мъск в имейла, до който " Блумбърг " е получил достъп.

Мъск пое ръководството на " Туитър " преди близо две седмици, откакто купи компанията за 44 милиарда $. През това време той уволни близо половината й чиновници и по-голямата част от управлението. Той подвигна до 8 $ абонамента за програмата " Туитър блу " (т.нар. сини значки) и обвърза с това верификацията на потребителските профили. В имейла си до чиновниците той декларира и, че желае абонаментите да носят половината от приходите на " Туитър ", написа " Телеграф ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР