Новите връзки винаги са вълнуващи. Има тръпка, постоянно искате да

...
Новите връзки винаги са вълнуващи. Има тръпка, постоянно искате да
Коментари Харесай

Ето три знака, че сте обсебени от новото гадже

Новите връзки постоянно са вълнуващи. Има тръпка, непрекъснато желаете да сте с новия обичан, не може да се отделите един от различен. Но има разлика сред това да си влюбен, да си мощно притеглен от някого и да си като захласнат от него. Ако в действителност сте като залепени за колегата, говорите единствено за връзката и мислите единствено за него, това може да не е здравословно. Ето и кое ви издава.

1. Отказвате се от отговорности и ангажименти
Пропускате учебно заведение, лекции, работа, с цел да прекарате повече време с новия човек. Ако се случи 1-2 пъти в границите на няколко месеца, може да не е подобен проблем, само че в случай че го вършиме всяка седмица или всеки месец, значи в действителност сте захласнати. Не може изцяло да изоставите живота си поради половинката. А и постъпвате неточно, в случай че в последния миг казвате, че няма да може да извършите някоя спогодба и да сте на несъмнено място, единствено тъй като гаджето ви е писало да се видите. Трябва и то да се преценява с графика ви.

2. Нямате време за заниманието си
Не би трябвало да посвещавате цялото си време единствено на един човек и да се отказвате от всичко значимо за вас. Хубаво е да ви е грижа за някого, само че помнете, че вие и вашите ползи са не по-малко значими. Ако сте изоставили четенето, ходенето на спектакъл или кино, рисуването, свиренето на китара, танците, ученето на нов език, ходенето на спорт или някое друго занимание, това ще ви изиграе неприятна смешка. Би следвало да може да вършиме нещата, които обичате дружно с обичания и той да ви поддържа в начинанията ви. Не е разумно изцяло да променяте метода си на живот, когато се появи нова тръпка.

3. Игнорирате семейство и другари
Когато сте захласнати от някого, желаете да прекарвате всеки вероятен миг с него, пишете и звъните единствено на него, не се интересувате толкоз от близки, родственици, другари. Дори може от време на време да ги игнорирате и да забравяте значими за тях неща. Никой не би трябвало да стои над фамилията ви - въпреки всичко новият обичан още не е част от фамилията, с цел да го поставяте над роднините. А приятелите, стига да са лоялни, са били до вас в сложни моменти и сте споделяли доста страсти с тях, пазете и тези връзки. Когато сте с другари, не говорете единствено за новия сътрудник. Първо, не е хубаво да разкривате толкоз персонални и интимни неща от връзката, и второ - би трябвало да изслушате и тях, и техните проблеми, а да не ги занимавате единствено със себе си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР