НОВИТЕ PEUGEOT E-PARTNER, E-EXPERT и E-BOXER ПРАВЯТ ВАШИЯ БИЗНЕС ПО-ДОБЪР

...
НОВИТЕ PEUGEOT E-PARTNER, E-EXPERT и E-BOXER ПРАВЯТ ВАШИЯ БИЗНЕС ПО-ДОБЪР
Коментари Харесай

НОВАТА ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЛЕКОТОВАРНА ГАМА НА PEUGEOT

НОВИТЕ PEUGEOT E-PARTNER, E-EXPERT и E-BOXER ПРАВЯТ ВАШИЯ БИЗНЕС ПО-ДОБЪР

PEUGEOT написа история, като обновява по едно и също време цялата си гама лекотоварни коли.

По-ефективни от всеки път, новите E-PARTNER, E-EXPERT и E-BOXER са част от тактиката PEUGEOT за цялостна електрификация.

ALLURE: Отличителен, настойчив дизайн, фокусиран върху експертите.
ЕМОЦИЯ: Технологии, свързани услуги и комфорт, с цел да улеснят всекидневието.
ПРЕВЪЗХОДСТВО: 100% електрически мотори, които са по-ефективни и подобаващи за всевъзможни приложения.

Като главен състезател на пазара на лекотоварни коли, PEUGEOT сега води невиждана атака, като по едно и също време актуализира всичките си гами, започвайки със своите 100% електрически модели: E-PARTNER, E-EXPERT и E-BOXER. Марката се ангажира да предлага електрическа версия на всеки собствен модел през 2025 година и да стане 100% електрическа марка в Европа до 2030 година Новата гама от 100% електрически лекотоварни коли PEUGEOT е по-ефективна и без компромис във връзка с продуктивността.

НОВ PEUGEOT E-PARTNER

Актуализиран дизайн, още повече наслаждение от шофирането и сигурност, пробег с нулеви излъчвания до 330 км, термопомпа за оптимален комфорт и усъвършенствана успеваемост. Новият PEUGEOT E-PARTNER е идеалният сътрудник за взискателните експерти.

PEUGEOT E-PARTNER е главен състезател на пазара на 100% електрически ванове. Делът на този вид коли се чака да бъде една трета от целия сегмент на вановете в Европа до 2025 година
Новият E-PARTNER към този момент ще предлага пробег до 330 км. С акумулатори под пода на автомобила, потребен размер 4,4 куб.м, до 780 кг и опция за изтегляне на товар от 750 кг, той залага стандарти в сегмента.

ALLURE: нов, PEUGEOT дизайн

Новият E-PARTNER има изцяло актуализирана предница.

• Нова радиаторна решетка с емблемата на PEUGEOT.

• Модернизиран дизайн.

• Нови предни фарове с емблематичния за марката светлинен автограф с „ лъвски нокти “.

• Нови джанти, в комбианция с новата емблема, допълват дизайнерския език на PEUGEOT.

Купето разполага с ново арматурно табло, предлагащо по-добра ергономичност и качество. PEUGEOT i-Cockpit® е с напълно нов 10-инчов сензорен екран с висока разграничителна дарба, ситуиран в горната централна част. Воланът към този момент включва контроли за ръководство на аудиосистемата, круиз контрола и лостчета за равнищата на регенеративно прекъсване. Седалките са с нова тапицерия, която е по едно и също време издръжлива и по-елегантна.

Предлагат се следните цветове: Artense Grey, Kaolin White, Perla Nera Black и Kiama Blue.

ЕМОЦИЯ: ново съоръжение, което извежда автомобила на идващото равнище

Новият PEUGEOT E-PARTNER е оборудван с технологии, функционалности за комфорт и сигурност, които нормално са непокътнати за леките коли.

• Новият E-PARTNER разполага с 10-инчов, 100% дигитален пъстър инструментален панел с усъвършенстван и персонализиран екран.

• Голям централен сензорен екран. Новият E-PARTNER се предлага с централен 10-инчов HD сензорен екран като стандарт, който ръководи аудио системата и TOM TOM 3D обвързвана навигация.

Друга функционалност за комфорт е гласовият помощник OK PEUGEOT, който ви разрешава да управлявате главните функционалности посредством диалект. Този интерфейс улеснява ръководството на последното потомство инфоразвлекателни системи PEUGEOT i-Connect и PEUGEOT i-Connect Advanced.

• Безжична връзка с Apple Car Play и Android Auto прави допустимо извличането на наличие от смарт телефон на централния екран.

• Безжично зарядно за смарт телефон е ситуирано на централната подпора. Практична система за експерти, които влизат и излизат от автомобила си доста пъти дневно с телефон в ръка. Новият E-PARTNER разполага и с два USB врата.

• Перфектен аспект на зоната към автомобила с помощта на Dynamic Surround View. Новият E-PARTNER е оборудван с две камери: една над задните порти и друга под външното огледало за назад виждане от страната на пасажера. Тази неповторима функционалност разрешава на системата Dynamic Surround View да даде на лидера съвършен дигитален аспект на задната част на автомобила, както и зоната към автомобила от страната на пасажера.

• Пълен набор от помощни средства за шофиране: предизвестие за отмалялост на лидера, различаване на пътни знаци, помощник за поддържане на лентата, автоматизирано спешно прекъсване с различаване на пешеходци и велосипедисти, ограничител на скоростта. E-PARTNER има и 17 системи за подкрепяне на шофирането, които са надградени в този нов модел с адаптивен круиз надзор.

• Ниво 2 помощ при шофиране - композиция от адаптивен круиз надзор с функционалност stop and go и Lane Keeping Assist

ПРЕВЪЗХОДСТВО: все по-ефективно 100% електрическо задвижване, предлагащо до 330 км пробег.

PEUGEOT E-PARTNER и неговото 100% електрическо задвижване оферират оптималната мощ от 100 кВт (136 к.с.) и оптимален въртящ миг от 270 Нм, комбинирани с батерия от 50 кВт/ч (полезен капацитет). Налични са три режима на шофиране: Eco за оптимален обсег, Power за оптималната продуктивност при цялостно натоварване и Normal.

За да усъвършенства пробега, новият E-PARTNER разполага с регенеративна спирачна система, която може да се задейства на три разнообразни равнища благодарение на лостчета, ситуирани зад кормилото. Друга
новост е термопомпата, която усъвършенства комфорта на пасажерите, като в същото време способства за успеваемостта и обсега на новия E-PARTNER. С вградено зарядно устройство от 7,4 кВт и - като алтернатива - трифазно зарядно устройство от 11 кВт, E-PARTNER разрешава дейно зареждане без значение от наличната инфраструктура. DC бързото зареждане предлага 100 кВт.

Приблизителните времена за зареждане са както следва:
• От 100 кВт социална точка за зареждане: 30 минути (презареждане от 0 до 80%).
• От станция с мощ 11 кВт: цялостно презареждане с вграденото зарядно устройство - за 5 часа.
• От станция с мощ 7,4 кВт: цялостно зареждане с вграденото зарядно устройство - за 7,5 часа.

Гама, отговаряща на всяка потребност

За да отговори на потребностите на всички експерти, новият PEUGEOT E-PARTNER се предлага в два размера: Standard Van 4,40 м, общоприетоо поделение за пасажери (до 3 места) или Long Van 4,75 м, общоприетоо или разширено поделение за пасажери (до 5 места) ).

В допълнение към новия E-PARTNER, PEUGEOT предлага PARTNER, оборудван с бензинови мотор PureTech със 110 к.с. или дизелови BlueHDi със 100 или 130 к.с. Последният може да се комбинира с 8-степенна автоматизирана скоростна кутия.

Новият PEUGEOT PARTNER с стандартен мотор се възползва от същите оптимизации като новия E-PARTNER, както във връзка с дизайна, по този начин и на оборудването и дължините на каросерията.

НОВ PEUGEOT E-EXPERT

Новият PEUGEOT E-EXPERT прави още една стъпка към съвършенство в обслужването на експертите с освежен дизайн, усъвършенствана успеваемост, съгласуваност от последно потомство и по-усъвършенствани помощни средства за шофиране. Компактният ван също по този начин резервира здравината, гъвкавостта и удоволствието от шофирането, които са го създали толкоз сполучлив измежду експертите.

PEUGEOT E-EXPERT е пример в сегмента на 100% електрическите компактни ванове и прави крачка напред във връзка с дизайна и технологиите.

Новият E-EXPERT към този момент предлага пробег до 350 км. С батерия в пода на автомобила той резервира потенциала и гъвкавостта, които са го създали толкоз сполучлив. Полезният размер е до 6,6 куб. м, потребният товар - 1263 кг и опция за изтегляне на товар от 1000 кг.

Новият E-EXPERT е прелестен и елементарен за шофиране без стрес в градските центрове с помощта на своя диаметър на завой от 12,4 м. Височината от 1,90 м. значи, че може да влезе във всеки паркинг за леки коли.

ALLURE: нов, характерен и атрактивен жанр
Предната част на новия E-EXPERT е възприела новия образ на гамата PEUGEOT, с модифицирана радиаторна решетка с новата емблема на марката в центъра, нови напълно LED фарове, включващи светлинния автограф на марката и ризница, усъвършенствана за отбрана и аеродинамика.

Джантите се оферират в нов цвят и носят новата емблема на PEUGEOT в центъра.

Позицията на лидера е доста модифицирана за по-голям комфорт, ергономичност и деловитост. Таблото и кормилото са с нов дизайн. Цифровият инструментален панел и опционалният огромен централен 10-инчов сензорен екран обезпечават прелестен и ефикасен интерфейс човек/автомобил.

Има повече и по-големи отделения за предпазване, изключително в горната част на арматурното табло и на централната подпора. Уникалният дизайн на държачите за чаши в краищата на арматурното табло разрешава в тях да бъде подложен смарт телефон в изправено състояние.

Предлагат се следните цветове: Artense Grey, Titanium Grey, Kaolin White и Perla Nera Black.

ЕМОЦИЯ: съгласуваност и помощ при шофиране за по-голяма успеваемост

Новото съоръжение на PEUGEOT E-EXPERT усъвършенства ежедневния комфорт и сигурност на експертите:
Подобно на Е-EXPERT, E-PARTNER разполага със:

• 100% цифров 10-инчов пъстър инструментален панел идва като стандарт за всички нови E-EXPERT.

• Голям централен сензорен екран. Новият E-PARTNER се предлага с централен 10-инчов HD сензорен екран като стандарт, който ръководи аудио системата и TOM TOM 3D обвързвана навигация. Друга функционалност за комфорт е гласовият помощник OK PEUGEOT, който ви разрешава да управлявате гласово главните функционалности

• Безжична връзка с Apple Car Play и Android Auto прави допустимо извличането на наличие от смарт телефон на централния екран.

• Безжично зарядно за смарт телефон е ситуирано на централната подпора. Практична система за експерти, които влизат и излизат от автомобила си доста пъти дневно с телефона си в ръка.

• Перфектен аспект на зоната към автомобила с помощта на Dynamic Surround View. Новият E-PARTNER е оборудван с две камери: една над задните порти и друга под външното огледало за назад виждане от страната на пасажера. Тази неповторима функционалност разрешава на системата Dynamic Surround View да даде на лидера съвършен дигитален аспект на задната част на автомобила, както и зоната към автомобила от страната на пасажера.

• Нови помощни средства за шофиране: предизвестие за отмалялост на лидера, ограничение на скоростта, помощник за поддържане на лентата, автоматизирано спешно прекъсване с различаване на пешеходци и велосипедисти, адаптивен круиз надзор с функционалност за прекъсване и потегляне, Assist Descend Control, комбиниран с Grip Control.

• Ниво 2 на помощ при шофиране - композиция от адаптивен круиз надзор с функционалност stop and go и Lane Keeping Assist.

ПРЕВЪЗХОДСТВО: 100% електрическо предложение с пробег до 350 км.

Новият PEUGEOT E-EXPERT се задвижва от електрически мотор с мощ от 100 кВт (136 к.с.) и оптимален въртящ миг от 260 Нм. Това обезпечава оптимална продуктивност през цялото време, до оптималната скорост от 130 км/ч. Налични са три режима на шофиране: Eco за максимизиране на обсега, Power за оптималната продуктивност при цялостно натоварване и Normal.

За да отговори на потребностите на всички експерти, PEUGEOT предлага два типа акумулатори за новия E-EXPERT. 50кВт/Ч батерия предлага до 224 км пробег. Особено подобаващ и приспособен към рестриктивните мерки на ежедневната градска приложимост моделът се предлага във вид със общоприетоо и дълго шаси. E-EXPERT с батерия от 75 кВт/Ч в този момент предлага пробег до 350 км, което го прави необикновено еластичен, без значение от шасито.

За да се усъвършенства пробегът, новият E-EXPERT е оборудван с регенеративна спирачна система, която може да се задейства на три разнообразни равнища на регенерация благодарение на лостчета, ситуирани зад кормилото.

С вградено зарядно устройство от 7,4 кВт и като алтернатива трифазно зарядно устройство от 11 кВт, E-EXPERT може да се зарежда дейно, без значение от наличната инфраструктура, Поддържа се и зареждане от с бързо зарядно устройство - 100 кВт DC

Приблизителните времена за зареждане са както следва:

• От 100кВт социална точка за зареждане: 38 минути за 50кВт/Ч батерия, 45 минути за 75кВт/Ч батерия (презареждане от 0 до 80%).

• От станция с мощ 11кВт: цялостно зареждане с вграденото зарядно устройство за 4 часа и 50 минути за 50 кВт/Ч батерия, 7 часа и 30 минути за 75кВт/Ч батерия.

• От 7,4 кВт станция: цялостно зареждане с вграденото зарядно устройство за 6 часа 40 минути за 50 кВт/Ч батерия, 11 часа 20 минути за 75 кВт/Ч батерия.

Гама, отговаряща на всяка потребност

Новият PEUGEOT E-EXPERT се предлага в няколко версии: общоприет 4,98 м или продължен 5,33 м ван, общоприета или удължена 5 или 6 локално купе, общоприета кабина и общоприета или дълга 9-местна версия Combispace.

Водородната версия на новия E-EXPERT към този момент ще има пробег до 400 км. Той съчетава преимуществата на водорода, батериите и електрическата двигателна сила.
PEUGEOT предлага необятна гама от EXPERT, оборудвани с мотори BlueHDi със 120 к.с. или 145 к.с., комбинирани с 6-степенна механична скоростна кутия, и BlueHDi 180 к.с. с 8-степенна автоматизирана трансмисия. Последната се предлага и при BlueHDi 145 к.с.

Независимо от мотора, новият PEUGEOT EXPERT има същите оптимизации като новия E-EXPERT във връзка с дизайна, оборудването и версии на на шасита.

НОВ PEUGEOT E-BOXER

Със своя невиждан 200кВт/270 к.с. 100% електрически мотор и до 420 км пробег, PEUGEOT E-BOXER навлиза в нова епоха. С комфорт при шофиране и сигурност, които слагат нови стандарти в своята категория, новият E-BOXER е идеалният сътрудник на експерти, които се грижат за своята продуктивност и независимост на придвижване.

Новият E-BOXER предлага изключителна електрическа продуктивност, като в същото време резервира качествата, които са го създали толкоз сполучлив на европейския пазар. Инсталирането на батерията в дъното на автомобила не визира размер на товара, който може да доближи 17 куб. м за потребен товар до 1500 кг Благодарение на това новият E-BOXER се поддава идеално на конверсии, изисквани от доста професионални клиенти.

ALLURE: усъвършенстван екстериорен и вътрешен дизайн
PEUGEOT E-BOXER е с редица усъвършенствания и промени. Външният му жанр е с атрактивен дизайн, който в същото време усъвършенства неговата аеродинамична успеваемост. Най-съществените детайли тук са предната ризница, модифицираните огледала за назад виждане и новата решетка в цвета на купето, включваща автоматизирано следени клапи за контролиране на въздушния поток.

Новият PEUGEOT E-BOXER има нови напълно LED предни фарове и модифицирани задни светлини. Както останалата част от гамата на PEUGEOT той се отличава с новата емблема.

Интериорът на E-BOXER е доста модифициран, с нов дизайн, прибавен към кормилото, арматурното табло, арматурното табло, тапицерията на седалките и панелите на вратите.

ЕМОЦИЯ: напълно нови функционалности за комфорт и сигурност
Новият PEUGEOT E-BOXER разполага с най-широката гама съоръжение в своя сегмент.

• Електрическа ръчна спирачка: по-бързо и по-удобно за активиране, посредством ръководство от таблото.

• Електрическо увеличаване на кормилото: автоматизирано приспособява равнището на помощ към скоростта на автомобила, за по-приятно шофиране при високи скорости и повече комфорт при маневриране при ниски скорости.

• Система за безключов достъп, която разрешава на лидера да отваря, затваря и започва автомобила, без да вади ключа от джоба си. Това е изключително комфортно за водачи на доставки, които вършат доста прекъсвания денем.

• Изцяло дигитален, 7-инчов инструментален панел за цялостно персонализиране на осведомителния екран, в това число 3D карта на навигационната система.

• 10-инчов централен сензорен екран. Новият E-BOXER разполага с цялостна информационно-развлекателна система, ръководена посредством огромен централен сензорен екран, който включва TOM TOM 3D обвързвана навигация и безжична връзка с Apple Car Play и Android Auto. Гласовият помощник ви разрешава да контролирате главните функционалности посредством глас.

• Безжичното зарядно устройство за смарт телефон е ситуирано в центъра на арматурното табло, елементарно налично както за лидера, по този начин и за пасажера. Практична система за експерти, които влизат и излизат от автомобила си доста пъти дневно с телефон в ръка. В допълнение, E-BOXER към този момент се предлага с USB-A и USB-C портове.

• Нови помощни средства за шофиране: предизвестие за отмалялост на лидера, различаване на пътни знаци, помощник за поддържане на лентата, автоматизирано спешно прекъсване с различаване на пешеходци и велосипедисти, образован ограничител на скоростта.

ПРЕВЪЗХОДСТВО: забележителна мощ, въртящ миг и пробег: 270 к.с., 400 Нм и до 420 км!

Новият PEUGEOT E-BOXER е с напълно нови електрически съставни елементи, от мотора до батерията. Електрическият задвижващ елемент към този момент развива 200 кВт/270 к.с., а въртящият миг е фрапантно повишен до 400 Нм за оптимално наслаждение от шофирането.

При новия E-BOXER батерията е с потенциал от 110кВт/Ч, осигурявайки незабравим пробег до 420 км. Максималната скорост е 130 км/ч.

Новият PEUGEOT E-BOXER има три режима на шофиране, които могат да бъдат определени от таблото за усъвършенстване на продуктивността и пробега на автомобила според от обстановката: Normal: за многостранна приложимост (мощността е лимитирана до 160кВт), ECO за най-благоприятен пробег (мощността е лимитирана до 120кВт) или POWER за оптималната продуктивност (обща мощ от 200 кВт). Лостчетата зад кормилото могат да се употребяват за активиране на 4 равнища на регенеративно закъснение.

E-BOXER е оборудван с 11кВт трифазно вградено зарядно устройство и предлага продуктивност на презареждане, с цел да дава отговор на всички приложения и инфраструктури.

Приблизителните времена за зареждане са както следва:

• От 150кВт социална точка за зареждане: 55 минути (презареждане от 0 до 80%).

• От станция с мощ 11кВт: цялостно зареждане с вграденото зарядно устройство за 11 часа и 45 минути.

Новият PEUGEOT E-BOXER се предлага в няколко версии. Базирани на две междуосия (3,45 м и 4,04 м), фургоните се оферират в две дължини (L2 и L4) за общо 4 силуета, предлагащи от 13 до 17 куб. м. За да служи като основа за съответни конверсии, E-BOXER с междуосие 4,04 м се предлага и в шаси L3 или L4 с единична кабина и L3 или L4 шаси с двойна кабина.

В допълнение към новия E-BOXER, PEUGEOT предлага и необятна гама от модели BOXER, оборудвани с мотор 2.2 BlueHDi в 3 равнища на мощ - 120 к.с., 140 к.с. и 180 к.с. - комбинирани с 6-степенна механична скоростна кутия. Налична е напълно нова 8-степенна автоматизирана скоростна кутия за моторите със 140 и 180 к.с.

Новата версия с вътрешно горене на PEUGEOT BOXER има същите оптимизации като новия E-BOXER във връзка с дизайна, оборудването и дължината.

*Източник: www.peugeot.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР