Новите общински съветници в София днес ще положат клетва, а

...
Новите общински съветници в София днес ще положат клетва, а
Коментари Харесай

Кои са новите лица в Столичния общински съвет?

Новите общински съветници в София през днешния ден ще положат клетва, а по-късно ще стартират същинската си работа.

Сред тях е радиоводещият Стефан Колев. Споделя, че не може да оправдае хората, които не гласоподават. „ Това е право, само че аз все пак, не мога да се изкривя и да кажа, че този човек има избор ”, разяснява той.

Владимир Панев от „ Демократична България ” също ще е част от новия Столичен общински съвет. Споделя, че няма проблем с страстите и това ще е един плюс в работата му в услуга на софиянци.

Лидерът на „ Атака ” Волен Сидеров се отхвърли от депутатското си място, с цел да стане общински консултант. От една постройка, която е монумент на културата, отива в друга – също такава. „ Не мисля, че е по-малко забавен или по-малко значим общинския съвет. В последна сметка тук се взема решение ориста на 1,5 – 2 милиона столичани. В уеб страницата на общината аз желая да се разгласява всичко,  което се отнася до разпределението на бюджета ”, изясни той и се закани да има мегадебати в постройката на „ Московска ” 33.

Борис Бонев не завоюва изборите за кмет, само че стана общински консултант. Пред NOVA той показа, че е за необорим спор на всички места.

Адвокат Васко Тодоров ще е част от групата на Българска социалистическа партия в Столичния общински съвет. За него приоритет ще са „ Топлофикация ” и „ Софийска вода ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР