„Новите обществени поръчки за зимното почистване са обявени. В понеделник

...
„Новите обществени поръчки за зимното почистване са обявени. В понеделник
Коментари Харесай

Шишков: Обявени са поръчките за зимно почистване

„ Новите публични поръчки за зимното разчистване са оповестени. В понеделник те ще се появят на уеб страницата на АПИ. Срокът е скъсен. Призовавам всички компании да вземат участие интензивно и да се отнесат отговорно “. Това заяв служебният министър на районното развиване и благоустройството арх. Иван Шишков.

„ Държавата в годините обратно без бюджет е възлагала настоящите поправки по пътищата, а с решение на Министерския съвет в края на годината са отпускани средствата. Не компаниите са неточни, а възлаганията, направени от ръководството на ГЕРБ. ГЕРБ елегантно се дръпна и остави компаниите, които трябваше да водят война със служебния и постоянния кабинет “, добави той.

Най-вероятно тунелът " Железница " ще бъде подготвен след месец и половина, само че няма да има път до него. " Имаме модел за подсилване на свлачището, което заплашва пътя ", посочи министърът.

Според него решението е да се пусне придвижването в едната лента.

„ Другият вид е да им тунели, само че да няма придвижване по
тях “. Енергийните доставки Разделено на стадии е въвеждането в употреба на интерконектора с Гърция. Възможно е преди 1 октомври той да проработи, само че зависи от строителя, изясни Шишков.

Министърът акцентира, че строителят е заречен, че в първите 10 дни ще е подготвена последната част от обекта. Водят се диалози с надзора, с цел да може по-бързо да мина и инспекцията на ДНСК и да се издаде позволение за прилагане.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР